Актуално В програмата

Милена Живкова и сина ѝ Мартин Герасков - за първи път заедно на екран в "Откраднат живот"

1 коментар

В новия сезон актьорът влиза в любовен триъгълник с Ралица Паскалева и Гергана Стоянова

 „Бях изненадана, когато разбрах, че са извикали Мартин на кастинг в сериала. Нямах никаква идея за това, а когато научих, че ще участва в новия сезон на „Откраднат живот“ му казах:“Нали знаеш какво те чака“, разказа актрисата Милена Живкова, която госува в "На Кафе"   със своя син Мартин Герасков.

 

Добави описание

 

Актьорът, който участва в поредица театрални представления, се присъедини към каста на „Откраднат живот: Любовта лекува“ в ролята на Орлин. В новите епизода той си партнира с Ралица Паскалева и Гергана Стоянова, чиито героини създават нов любовен триъгълник в „Св. Анастасия“.

 

„Колегите ме приеха като семейство, наистина се забавляваме. Аз съм вечният пациент – зрителите ме виждат с бинт на главата между операциите и възстановяването“, пошегува се Мартин Герасков, който заедно с Милена Живкова разказа поредица смешни истории от НАТФИЗ и театралната сцена.

 

В новите епизоди на „Откраднат жвиот: Любовта лекува“ Орлин ще трябва да напарви избор между двете най-важни жени в живота му – доктор Стилянова и Поли Грънчарова. Междувременно Поли и доцент Захариев ще продължат да се сближават, откривайки приликите на зрелостта и житейския опит. Какво ще се случи между двете двойки? Ще променят ли решенията бъдещето им и колко скъпо ще се окаже миналото? – зрителите ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​