Други

Михаела Маринова е победителят в пети сезон на „Като две капки вода“

0/5

Михаела Маринова е победителят в пети сезон на „Като две капки вода“

„Благодарна съм за цялото преживяване и журито, което ме стимулираше с всяка една дума“, заяви развълнуваната Михаела Маринова, която е най-младият победител в историята на „Като две капки вода“ в България.

 

Добави описание

 

„Ще сънувам това предаване. Реших да изпълня тази песен, защото филмът „Титаник“ винаги ме е вълнувал“, допълни Михаела, която спечели сърцата на публиката с образа на Селин Дион.

ДесиСлава огласи залата като ненадминатата Стефка Съботинова под звуците на гъдулка и кавал. Гласовитата изпълнителка спечели второто място в шоуто за преобразявания.

„Изпълнението беше брилянтно. Поздравявам те“, заяви Фънки. 

 

Добави описание

 

„Участието ми беше едно шизофренично пътешествие, което ме вкара в много различни емоции и персонажи. Тук взех едно изключително богатство, с което ще продължа напред“, сподели Люси, която се класира на трето място.

 

Певицата избра Марги Хранова за свое финално преобразяване. „Впечатляващо талантлива си“, беше оценката на Виктор Калев. На четвърто място се класира Миро, който наелектризира залата с емблематичната песен на Контрол – „Най-щастливия ден“ и образа на Кольо Гилъна.

 

„Важно е да срещаме усмивки от екрана. Благодаря на целия екип на шоуто, че направи това възможно“, разказа поп изпълнителят, който призна, че има повече от десет автографа на джинси от Кольо Гилъна.

 

Коцето Калки и победителката от четвърти сезон на X Factor България – Християна Лоизу, създадоха неповторима комбинация от опера и рок като Емин Росъм и Джерард Бътлър.

 

Добави описание


Откритието на пети сезон – актрисата София Джамджиева, и Ненчо Балабанов изправиха на крака публиката с баладата на Шер и Ерос Рамацоти, обявявайки, че биха участвали като постоянен дует в следващо шоу. Зуека и Рачков заявиха, че ще очакват самостоятелен концерт на Башар Рахал и Милица Гладнишка след имитацията на култовия дует - Jay Z и Алиша Кийс. Най-нестандартният музикален тандем се появи в лицето на Ваня Джаферович и Станимир Гъмов като футболните противници Роналдо и Меси. „Това е най-хубавото нещо, което съм правил до момента“, заяви бившата звезда на Берое.  


Сред наградите присъстваха приз за актьорско присъствие, най-добра смяна на пола и участник, който никога не е пял на голяма сцена, най-добра визуална прилика.
 

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg