Други

Михаела, Люси, ДесиСлава и Миро са финалистите в „Като две капки вода“

0/5

Михаела, Люси, ДесиСлава и Миро са финалистите в „Като две капки вода“

Михаела Маринова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Миро оглавиха челните места на полуфинала на „Като две капки вода“.

 

Добави описание

 

На 29 май от 20.00 ч. в ефира на NOVA четирите звезди ще се съревновават за първото място в петия сезон на шоуто за преобразявания и наградата – нов лек автомобил. За големия финал Михаела Маринова избра Селин Дион и My Heart Will Go On, а Люси реши да влезе в обувките на Маргарита Хранова с песента „Устрем“. След като получи право на избор за последния образ, ДесиСлава реши да избере Стефка Съботинова и народната песен „Притури се планината“, докато Миро ще заложи на Славка Калчева и „Бяла роза“. За първи път в историята на шоуто останалите участници ще правят дуети с гостуващи звезди. Четирите тандеми ще включват: Коцето Калки и Християна Лоизу, София Джамджиева и Ненчо Балабанов, Башар Рахал и Милица Гладнишка и Ваня Джаферович със Станимир Гъмов. В специално видео обръщение финалистът от последния сезон на X Factor Кристиан Костов обяви, че музикално шоу №1 се завръща с нов сезон тази есен в ефира на NOVA. Кристиан, който зарадва феновете с блестящото си представяне на "Евровизия", призова музикалните таланти да се запишат за кастинг.

 

Добави описание


Невероятен вокален диапазон, детайлни образи и заразяващо сценично присъствие придружаваха участниците в дванадесетия лайв.

 

„Посвещавам тази песен на всички хора, които вярват в мечтите си“, сподели Михаела Маринова, минути преди да огласи залата с песен на Уитни Хюстън. 

 

Добави описание

 

Башар Рахал призна, че пее за първи път през живота си на една сцена със сестра си – Карла, а Коцето Калки донесе истински заряд с образа на Bon Jovi. Силна прегръдка от Фънки ознаменува успеха на ДесиСлава и преобразяването й в Ищар. Миро изправи на крака публиката, улавяйки и най-малките детайли в образа на Слави Трифонов. Ваня Джаферович се оказа заобиколен от куп красавици в един от музикалните сюжети на рапъра Криско, а София Джамджиева се впусна в драматична рок  история с Meat Loaf.  „На полуфинала искам да благодаря за последните три месеца, които бяха невероятно преживяване“, разказа развълнуваната Люси, която демонстрира майсторство с песен на певицата и носителка на „Оскар“ – Дженифър Хъдсън.


Кой ще бъде победителят в петия сезон на „Като две капки вода“? Как ще се справят участниците със звездните дуети? – ще разберете на големия финал на 29 май от 20.00 ч. по NOVA

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg