Актуално Други

Михаела, Камелия и Графа събраха по шест уникални таланти в „Гласът на България“

Добави коментар

Тактиката на Михаела Филева и Камелия да се подкрепят в битката за вокални таланти в най-гледаното музикално шоу вече дава резултат.

Тактиката на Михаела Филева и Камелия да се подкрепят в битката за вокални таланти в най-гледаното музикално шоу вече дава резултат. В четвърти епизод от кастингите на тъмно двете успяха да спечелят най-добрите гласове за своите отбори и вече могат да се похвалят с по шест силни претенденти.

 

Добави описание


В неделя вечер Михаела Филева приветства в тима си 16-годишната Кристиана Атанасова от Шумен, която подобно на своя ментор преди години, днес учи в математическа гимназия и мечтае за кариера на голямата сцена. Поп-дивата успя да привлече в отбора си и най-категоричния изпълнител от кастингите в шоуто до този момент - 27-годишната Елена Сиракова. Тя има дългогодишен опит като беквокалист на дует „Ритон“, Камелия Тодорова, Руши Видинлиев, Ирина Флорин и група „Авеню“, и изправи на крака жури и публика с изпълнение на песента „Is It A Crime”. Преди да излезе на сцената Елена призна, че много пъти е обмисляла да се яви на кастингите в „Гласът на България“, а мечтата ѝ за самостоятелна кариера срещна подкрепата на всички треньори, сред които тя избра за свой ментор Михаела.

 

Добави описание


Камелия спечели за отбора си богатия тембър на 20-годишната Мария Гогушева от Петрич, която изпъни по семпъл и красив начин баладата „Dusk Till Dawn“. Участник от Македония, който си спечели прозвището „македонския Рей Чарлс“, е второто ново попълнение в тима на Камелия. 32-годишният Алмир Исмаили от Скопие показа любовта си към госпел, джаз и фънк музиката със запомнящ се кавър на песента „Rehab“ на Amy Winehouse, който му донесе четири обърнати стола. Алмир послуша съвета на Михаела и реши да продължи участието си в отбора на Камелия. 

 

Добави описание

    
И докато нежната половина от журито се придържаше към стратегията си за женска солидарност, при мъжете на преден план излезе приятелската битка за таланти. Графа и Лечев се изправиха един срещу друг за два неподражаеми гласа. Те останаха безмълвни пред силата на народната музика след изпълнение на най-забавната народна певица. 29-годишната Николета Дойчева от Бургас е позната на зрителите на bTV като част от женския квартет „Захир“, с който се яви в шоуто „България търси талант“. Тогава, като член на журито, Ицо Хазарта коментира, че българската народна музика има нужда от хора, които да я представят именно по този начин. Първото ѝ самостоятелно представяне на голяма сцена бе с известната ни народна песен „Притури се планината“ и ѝ спечели комплимента на Лечев, че изпълнението ѝ е добро не само, защото е фолклорно, а тъй като е много добра певица. Николета избра да влезе в групата вокални остриета на Графа, а малко след това колегата му в журито успя да запише пети участник в отбора си. Лечев пък се пребори с Влади Ампов и бе избран от младия Боил Каранейчев от Бургас. Момчето дойде на кастингите на тъмно заедно с Жеко Жеков и макар че имат обща група, двамата решиха да се явят като отделни участници, с идеята да популяризират бандата си „Saltfield“.


След края на четвърти епизод от седми сезон на „Гласът на България“ разпределението на таланти в отборите даде преднина на Камелия, Михаела Филева и Графа, които имат по шест разнообразни гласа, докато Лечев запълни само пет от местата в тима си.   

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"