Актуално В програмата

Михаела Филева избира последните трима финалисти в „Гласът на България“

Добави коментар

Осемте таланти от отбора на Михаела Филева ще се борят за последните три места за концертите на живо в най-гледаното музикално шоу.

Осемте таланти от отбора на Михаела Филева ще се борят за последните три места за концертите на живо в най-гледаното музикално шоу. В неделя вечер поп звездата за последен път ще решава съдбата на участниците в отбора си, като прецени кои от тях са най-добре подготвени за  финалната надпревара в състезанието за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева.

 

Един след друг с песни по свой избор за доверието на треньора си ще се борят харизматичният Георги Ижбехов, порасналите момичета от Трио „Вива“, красивата народна певица Николета Дойчева, беквокалистката с мечта за солова кариера Елена Сиракова, най-младата участничка – 16-годишната Кристиана Атанасова, пеещият китарист Илин Папазян, бесарабската българка Кристина Жечкова и футболистът с безспорен музикален талант – Свет Георгиев.  

 

„Продължавам да търся изпълнители, които са максимално комплексни - най-добрите вокалисти, хората, които знаят, че сцената е техният дом“, коментира изискванията си към финалистите Михаела Филева.

 

Добави описание


За да получат мечтаното място на големите концерти на живо, талантите от отбор Михаела ще трябва не само да заслужат един от трите червени стола на сцената, но и да успеят да задържат мястото си до края на последните Нокаути в седми сезон на „Гласът на България“. Веднъж седнали на един от столовете, те могат да бъдат изместени от следващия участник, ако изпълнението му бъде по-високо оценено. 

 

След края на епизода в неделя вечер зрителите ще могат да гласуват за първата в историята на шоуто у нас „Зрителска кражба“. Феновете на „Гласът на България“ ще получат шанса да върнат в състезанието един от 20-те отпаднали по време на Нокаутите участници и да го изпратят към финалите. Зрителите ще вземат властта от треньорите само за 24 часа веднага след края на последния Нокаут на 31 май в 20.00 часа по bTV. Всеки желаещ да гласува има право на до 40 вота, а гласуването ще продължи до 1 юни, 21:00 ч. на https://glasat.btv.bg/

 

Ексклузивни новини за шоуто и интервюта с победителите от отбора на Михаела феновете могат да чуят във вторник, от 15.30 часа, в специалната рубрика на радио N-JOY и предаването „Приятно разсеяни с Деси“ - „Пей, сърце“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"