Какво ще се случи...

Мерил Стрийп в ролята на свекърва в сериала „Големите малки лъжи“

0/5

Мерил Стрийп в ролята на свекърва в сериала „Големите малки лъжи“
 © HBO

HBO привлече Мерил Стрийп в актьорския състав на „Големите малки лъжи“. Носителката на „Оскар“ влиза в ролята на свекърва, която търси отговор за смъртта на сина си.

Мерил Стрийп ще се присъедини към Рийз Уидърспун и Никол Кидман за втората част на крайокеанската драма. Носителката на три награди „Оскар“ ще влезе в ролята на Мери Луиз Райт, скръбната майка на наскоро починалия Пери (Александър Скарсгард).

За Мерил Стрийп това е завръщане към работата й с HBO след мини сериала от 2003-та година „Ангели в Америка“. Актрисата, известна освен с ролите си и с рекордните 21 номинации за „Оскар“, се включва изключително рядко в телевизионни проекти.

Малко са сериалите, които могат да се похвалят с цели три дами, носителки на „Оскар“, а продукцията на HBO e точно такава с участието на Мерил Стрийп, Никол Кидман, Рийз Уидърспун.

Сценарият на седемте серии от втория сезон отново е поверен на  Дейвид Е. Кели, който ще бъде и изпълнителен продуцент, заедно с Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Бруна Папандреа, Жан-Марк Вале, Нейтан Рос, Грег Файнбърг и Андреа Арнолд, която ще е и режисьор на епизодите.

Оригиналният сериал на HBO, базиран на историята на писателката Лилиан Мориарти,  изследва какво се случва, когато се опитаме да прикрием насилието в семейството с лъжа; колко са устойчиви приятелствата; колко е крехък бракът и разбира се – колко е трудно да бъдеш добър родител. Екипът, работещ по втория сезон, загатва за обрати във взаимоотношенията и обещава историята да продължи да показва истинското лице на емоционалното и физическо насилие, проявявано зад стените на дома.

Можете да си припомните всички епизоди от първия сезон на „Големите малки лъжи“, който проследява драматичните истории на жените от Монтерей, в онлайн стрийминг платформата HBO GO.

Още за Големите малки лъжи, Мерил Стрийп

10:20
16.08.2020
Джули и Джулия, комедийна драма, САЩ, 2009 реж. Нора Ефрън, с Мерил Стрийп, Ейми Адамс, Стенли Тучи, Крис Месина, Линда Емънд, (12)
09:15
17.08.2020
Съмнение - игрален филм, САЩ, с Мерил Стрийп, Филип Сиймур Хофман.
17:30
22.08.2020
Вдън горите - комедия с уч. на Мерил Стрийп, Емили Блънт, Джони Деп, Крис Пайн, Ана Кендрик, Джеймс Кордън и др.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg