Актуално Други

Международни музикални битки на финала на вокалните двубои в „Гласът на България“

Добави коментар

Шест финални вокални двубои ще определят окончателния състав на отборите на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев за следващия кръг от музикалната надпревара.

Шест финални вокални двубои ще определят окончателния състав на отборите на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев за следващия кръг от музикалната надпревара. В неделя вечер претендентите за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева ще трябва да покажат талант, сценично поведение и хъс за победа, за да оправдаят доверието на своите треньори. Менторите ще продължат към Нокаутите с по 8 изпълнители в отборите си, което ще създаде прецедент в шоуто.

 

С общо 13 участници в тима си, Графа ще трябва да организира първия в историята на предаването у нас музикален трибой, като подготви трима свои таланти за общо изпълнение на сцената. Един от тях безапелационно ще изпъкне с вокално майсторство и сценичен опит в баладичен кавър на хита на Ed Sheeran и Justin Bieber „I don’t care“. Двукратният шампион в откриването на таланти Иван Лечев ще върне Михаела Филева и водещите Pavell & Venci Venc' към тийнейджърските им трепети с баладата „Here without you“, в чието изпълнение ще противопостави два силни мъжки вокала. Един от тях ще бъде оприличен от треньора си на „златна мина, която трябва да се разработи, от златото да се направят кюлчета и те да отидат в банката“.

 

Добави описание

 

За финал на вокалните битки Камелия ще избере две опитни в народната музика певици и фолклорната класика „Ах, къде е мойто либе“, а Михаела Филева ще предизвика две от момичетата в отбора си да обърнат мъжка песен в женски дует. Трудният избор, който ще се наложи да направи между тях, ще предизвика сълзи в очите ѝ и тя ще помоли за съвет колегите си в журито. Графа ще организира интернационална битка с представители на две от любимите му държави, а един от тях ще се опита да го впечатли още преди началото на репетициите с домашно приготвено тирамису.

 

Последната треньорска кражба за сезона ще бъде в ръцете на Камелия. Тя ще изненада публиката и колегите си, като натисне червения бутон секунди преди сцената окончателно да напусне един от най-изявените млади таланти в шоуто.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"