В програмата

Мехмед Дикме, Ангел Марин, Яне Янев и DJ Мартен гостуватна Антон Хекимян в първия уикенд на 2014г.

0/5

Антон Хекимян
Антон Хекимян

Първият уикенд на 2014г. по традиция ще започне горещо за зрителите на „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV.

На 4 януари, гости в студиото при Антон Хекимян ще бъдат Мехмед Дикме, който ще разкрие какво се случва в ДПС и ще има ли други разследвани освен Христо Бисеров и вицепремиерът от мандата на Г. Първанов, Ангел Марин по актуалните политически теми от деня.

Психиатърът д-р Николай Михайлов ще сподели болно ли е времето, в което живеем и кой ще плати политическата сметка, а емблематичният д-р Петър Берон ще си спомни годините, управниците и народът на България. За новата модерна музика на България, музите и скандалите своите впечатления ще сподели скандалният изпълнител Криско.

На 5 януари, неделя, Антон Хекимян ще посрещне в студиото проф. Христо Пимпирев и журналиста Георги Тошев, които ще разкрият детайли около новия си проект, който ще ги отведе не в Африка, а в Антарктида. И още - скандалният Яне Янев за политиката, семейството и заобикалящата ни действителност, рапърът Мишо Шамара за музиката, политиката и скандалите и DJ Мартен с половинката му Джули Лепоева за семейството, работата и любовта.

Още за Антон Хекимян, Тази неделя, Тази събота

08:00
01.11.2020
Тази събота и неделя - актуален уикенд блок с водещи Жени Марчева, Алекс Кръстева и Диана Любенова
08:00
01.11.2020
Тази събота и неделя - актуален уикенд блок с водещи Жени Марчева, Алекс Кръстева и Диана Любенова

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg