В програмата

Мегз с безпрецедентен опит за бунт във VIP Brother

0/5

Мегз с безпрецедентен опит за бунт във VIP Brother

Тази вечер във VIP Brother live от 20:00 часа по NOVA ще станем свидетели на поредния нестандартен и краен опит за бунт от страна на Мегз. Шеф Петров ще обяви война на номерата в Къщата, а поредните елиминации, само на крачка от финалната права, вече чукат на вратата.

 

Миглена Каканашева определено претърпя голяма метаморфоза, откакто Big Brother се принуди да я направи Фантома на Къщата. Дизайнерката бързо осъзна сериозността на ситуацията, а мисълта, че вече само присъства, без да бъде пълноправен член, не ѝ дава мира. Мегз многократно направи опити да поправи грешката си и да накара Големия брат да я върне в играта, но той остана непреклонен. Тази вечер ще видим поредния опит на Меги, който ще бъде повече от краен. Тя ще окупира изповедалнята и ще откаже да я напусне в продължение на часове. Какво ще последва от този безпрецедентен бунт и как ще реагират Съквартирантите на него, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

В живото предаване на VIP Brother довечера ще видим и възраждането на една стара вражда – между Шеф Петров и Дани Златков. Всичко ще започне като невинна шега от страна на Дани и Тото. Двамата ще решат да се пошегуват с Петров и да крият негови принадлежности. Това ще отприщи огромна вълна от възмущение и избухливият кулинар отново ще се изправи срещу Златков.

 

Добави описание

 

Тази седмица номинирани за изгонване са Шеф Петров, Тото, Алфредо, Джулиана и Марги Хранова, а довечера зрителите ще определят кой от тях да се сбогува с Къщата точно преди финалната права на шоуто. Преди това да се случи, Голямата сестра Миглена Ангелова ще подложи на щателен разпит всеки един от тях.

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg