Актуално Какво ще се случи...

Мечти и отчаяние в „Революция Z” - четвъртък 24 юли в 20:00 часа по bTV Cinema

Добави коментар

В следващия епизод на „Революция Z” по bTV Cinema Боби ще бъде завладян от мечтата и амбицията да спечели Мира. А Тино – от отчаянието, че е загубил Ани завинаги.

В следващия епизод на „Революция Z” по bTV Cinema Боби ще бъде завладян от мечтата и амбицията да спечели Мира. А Тино – от отчаянието, че е загубил Ани завинаги. Дали интемните отношения ще се отразят на групата или музикантите ще свирят въпреки всичко?

Мечти и отчаяние в „Революция Z”

Цеков отново се заема с „диригентството” на училището – и то с размах. Като „изцяло нов човек”, той ще представи плана си за развитие на гимназията и издигането ѝ до стандартите на немските учебни заведения. Но една ревизия тотално ще обърка плановете му. Дали ще успее да се справи с тези „нечовеци” – инспекторите, ще стане ясно четвъртък 24 юли от 20:00 часа по bTV Cinema.

Доказателствата за любовта на Боби към Мира започват сериозно да дразнят Ани, но и тайно да се харесват на продуцентската дъщеря. А басистът е напълно отдаден на целта си. Ще успее ли обаче да преодолее нейната недостъпност?

Савов също се опита да се адаптира към семейния живот – самоотвержено се включва в домашните задължения, дори се отказва от купони. Но докога ли? Жертвоготовен ще бъде и Цеков. Способен на всичко, за да запази имиджа и мира в училище, той ще накара преподавателките да се почувстват като ученички.

Мечти и отчаяние в „Революция Z”

Междувременно, преследването между Маринова и Дънкан ще навлезе в критична фаза. И въпреки, че ще получи неочаквана подкрепа, учителката по физическо ще се окаже плътно притисната до стената. Какво още ще се случи в „Революция Z” - четвъртък 24 юли от 20:00 часа по bTV Cinema.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Революция Z

„Революция Z” решават бъдещето си след края на училище

Война се разгаря в 197-мо и в „Революция Z” - понеделник 19 август по bTV Cinema

Папараци следят „Революция Z”

Сватбени планове съсипват Цеков - четвъртък, 7 август от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema

Концерт и сватба във финалния епизод от трети сезон на „Революция Z”