Актуално В програмата

Матриархат срещу патриархат в „Смени жената“ в сряда вечер по bTV

Добави коментар

Две напълно различни семейства сблъскват характери на 13 март в 21 часа

Две щастливи семейства с коренно различни разбирания ще противопоставят философиите си на живот в трети епизод на “Смени жената“ (Wife Swap) на 13 март в 21 часа по bTV. В неделя вечер матриархатът ще се противопостави на патриархата - семейство, в което командва жената, и фамилия, в която се чува само думата на мъжа, ще разменят съпругите си, за да докажат теориите си за щастие.

 

Добави описание


Дима и Николай Ненчеви са заедно от 30 години. Завръщат се в България наскоро, след като 15 години прекарват в емигрантство в Канада. В момента двамата живеят в Перник и са се отдали изцяло на проект, с който се надяват да променят България. Те вярват, че семейното щастие е възможно само, когато са изцяло отдадени един на друг, и прекарват цялото си време заедно. В техния дом последната дума винаги е на Николай.

 

Добави описание


Ненчеви ще се сблъскат с начина на живот на Катя и Явор Хаджийски, които са заедно от 20 години. За разлика от Ненчеви, Хаджийски вярват, че щастието се крие в активния живот, веселието и излизането с приятели. Всички решения в дома им се взимат от Катя. Катя има свое шивашко ателие, а Явор е международен шофьор и често отсъства, затова Катя е свикнала да разполага с много лично време.


Ненчеви и Хаджийски ще се впуснат в световния социален експеримент с различни навици и философии за живот, но до какви изводи ще стигнат и ще оценят ли досегашния си живот – гледайте в сряда в 21 часа по bTV.


Зрителите ще могат да видят гледните точки в различните предизвикателства и за двете семейства, които ще променят начина си на живот, и да оценят взаимоотношенията и в своето семейство.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Смени жената

“Смени жената” се завръща в ефира на bTV

Казармена дисциплина срещу любов и свобода - в новия епизод на “Смени жената”

Сами от “Фермата” 5 и половинката му - герои в “Смени жената”

"Смени жената" сблъска различни виждания за мястото на децата в семейството

Сблъсък на навици и ценности, последван от удовлетворение в “Смени жената”