Актуално В програмата

MasterChef стартира с предизвикателството на златната престилка и още по-високи кулинарни очаквания

Добави коментар

В понеделник Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще посрещнат новите претенденти за титлата MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева.

В понеделник от 21:00 часа по bTV Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще посрещнат новите претенденти за титлата MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева. В шестия сезон на любимото кулинарно шоу пред хоби-готвачите стои ново предизвикателство – да впечатлят журито толкова много още от първата си среща, че да заслужат не само бяла, но и златна престилка. Новият елемент в играта ще даде възможност на всеки един от журито да даде това отличие на хоби-готвача, който го впечатли изключително много със своето ястие на кастингите, независимо от вота на колегите си. А тримата безспорни таланти, притежатели на златната престилка, ще се класират директно в селекцията на топ 16 най-добри любители кулинари и ще избегнат елиминацията след кастингите.


Прецизно филетиране, майсторско флабмиране и изящно аранжиране с впечатляващи цветове и текстури ще зарадват журито с пир за сетивата. Те ще опитат авторски предложения за морски дарове, домашна паста, здравословни десерти, ястия от традиционната българска кухня и екзотични рецепти от Австралия и Азия. Уверени играчи ще поемат рискове с избора си на представителна чиния, стратези ще заложат на добре оттренирани комбинации, а някои ще се сблъскат с неочаквани проблеми и ще импровизират в презентацията си.

 

Добави описание


Българи, върнали се от чужбина и чужденци, избрали България за свой дом ще покажат пред Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу разбирането си за MasterChef храна. Сред желаещите да се сдобият с престилка зрителите ще видят вокалиста на метъл бандата Urban Grey - Добромир Ганчев, „Мис тяло“ – Кристина Казакова, виетнамска магьостница на клечките и млада двойка, запознала се в САЩ. Но всички те ще трябва да прескочат „висока летва“, защото журито ще бъде още по-взискателно към идеите и изпълнението им.


Надежди, притеснение, самоувереност и решимост ще се редуват с радостни усмивки и разочарование от допуснати грешки. В същото време любовта ще покаже своите различни лица  – към храната, стила, изкуството, близките и към партньора. Дали обаче тя ще е достатъчна, за да спечели одобрението на топ-кулинарите? До колко е подготвено шестото поколение хоби-готвачи за авантюрата MasterChef, как се готви с дълъг маникюр и ще грабне ли някой златна престилка - в понеделник от 21:00 часа по bTV.

 

Добави описание


Всяка сряда, четвъртък и петък ексклузивно он-лайн съдържание ще представя на „ненаситните“ фенове на MasterChef ексклузивни коментари от състезателите и неизлъчени забавни моменти зад кулисите на шоуто. На сайта masterchef.btv.bg потребителите ще гледат и авторски видео рецепти с всяка стъпка от изпълнението им.


В предаването „От 10 до 2 с Нейа“ по радио N-JOY в ежедневната кулинарна рубрика „Мастър Зона“ ще гостуват участници от настоящия и от предишни сезони на MasterChef. Те ще споделят своите рецепти, готварски трикове и съвети при готвене. Сред темите ще бъдат застъпени и правилното усвояване на остатъчни продукти с цел намаляване на хранителните отпадъци.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи