Актуално В програмата

MasterChef стартира с нов регламент и кулинарни таланти от цял свят

Добави коментар

MasterChef стартира с нов регламент и кулинарни таланти от цял свят на 27 февруари от 21:00ч. по bTV

MasterChef стартира с нов регламент и кулинарни таланти от цял свят на 27 февруари от 21:00ч. по bTV

В понеделник, 27 февруари от 21:00 часа по bTV стартира голямата кулинарна битка на най-добрите хоби-готвачи в третото издание на MasterChef България. 50 кулинари от целия свят ще преминат отвъд границите на възможното, за да спечелят бялата престилка и място на арената. Те ще трябва да преодолеят тежки изпитания, ще вложат цялото си сърце и душа в търсене на перфектния вкус, за да стигнат до голямата награда от 100 000 лева и да променят живота си. Амбициозни и уверени, хоби-готвачите ще трябва да докажат, че имат вродено кулинарно шесто чувство и могат да поднасят поезия в чиния, за да впечатлят взискателното жури в лицето на Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев.

MasterChef стартира с нов регламент и кулинарни таланти от цял свят

Прекрачвайки прага на MasterChef, те ще разполагат само с един час, за да  покажат най-доброто, на което са способни и да грабнат емблематичната престилка. Но изненадите започват от самото начало, а промяната в регламента на MasterChef гласи, че ако участник получи одобрението и на тримата експерти, мястото му в кухнята е гарантирано. При три отказа – претендентът за престижната титла се връща в дома си, а ако получи дори и едно потвърждение на таланта си - получава втори шанс да се пребори за емоцията MasterChef и място сред най-добрите гурмани.

Зрителите на bTV ще видят обвинение и защита да пледират за отличен италиански вкус, как един развод може да създаде истински кулинарен гении, а любовта към пътуването - да накара журито да се почувства като у дома си.

В търсене на нова посока в живота, пред Виктор, Петър и Андре ще застанат балерина с афинитет към шоколада и човек, убеден, че готвенето е духовно пътешествие, а кулинарят – капитан на духовния кораб.

MasterChef стартира с нов регламент и кулинарни таланти от цял свят

Китарист ще срявнява лютеницата с купон, дресьор на змии ще доведе любимеца си сред печките, а една дама ще бъде допълнително мотивирана с уговорката, че ще получи предложение за брак само ако първо грабне престилката на MasterChef. Двуметров словак ще предизвика рецепторите на журито с манджата на баба, горд баща – каменоделец ще демонстрира увереност в резултатите от тежкия труд, а забавен ветеринар ще пледира за връщането на модата на бастуна като мъжки аксесоар.

Колко класа, цвят и експлозия от вкусове във всяка хапка са нужни, за да спечелят престилка на хоби-готвачите и дали те ще последват съвета на Петър Михалчев да паднат всичките им задръжки и да счупят кулинарните клишета?

Ще успее ли стратегията „живея, за да ям и пея” и колко впечатляващ може да бъде 9-компонентен тиквеник, зрителите на bTV ще видят в понеделник, 27 февруари от 21:00 часа в третия, отвъд границите на възможното, сезон на MasterChef.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи