Актуално В програмата

MasterChef се завръща на 1 март по bTV

Добави коментар

MasterChef се завръща с горещ артистизъм, патриотизъм и амбиции за премиерския пост – на 1 март от 21:30 часа в по bTV

На 1 март от 21:30 часа MasterChef се завръща в ефира на bTV с втори, още по-горещ сезон. След първото си издание, което промени представите за любителско готвене из основи, предварителните кастинги на любимото кулинарно шоу на България събраха хиляди желаещи от всички краища на страната. Те са с различни професии и на различна възраст, но споделят една страст и амбиция – да заслужат титлата и голямата награда от 100 000 лв. Във вторник от 21:30 часа те ще се изправят пред най-взискателните кулинарни авторитети на България – Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев. 80 кандидати ще имат възможността да поднесат на журито ястие, с което могат да променят живота си завинаги.

Техника, въображение и вкус – това са задължителните съставки по пътя към престилката на MasterChef. Участниците ще разполагат с един час, за да впечатлят Виктор, Петър и Андре.

MasterChef се завръща на 1 март по bTV

42-годишен неуспял актьор е подготвил кулинарен рецитал, екстравагантен стил и експлозия от цветове, за да преживее адреналина на шоуто. Но той няма да е единственият, който ще демонстрира артистични заложби – в студиото на MasterChef ще се пеят народни песни, ще се рецитират стихове, ще се дават съвети за свалки, ще се раздават автографи със зехтин, ще се шият рокли от пържоли.

Една смела дама ще призове всички сънародници да се приберат от чужбина и да дадат най-доброто от себе си тук, а един българин, наскоро завърнал се от Африка, ще сравни усещането в кухнята на MasterChef с близка среща с акули. Един „морски дявол” и риалити звездата от близкото минало Лили Ангелова ще вкарат в размисли строгото, но справедливо жури. Година по-късно и след усърдни тренировки, млад мъж ще изпита уменията си повторно, а специалистка по хазарта, убила собственоръчно 8 диви прасета за последния ловен сезон, смело ще си „насили късмета”.

Кои от тях ще се докажат като кулинарни перфекционисти и ще направят първата крачка към завоюването на титлата MasterChef, която ще отвори вратите на всеки ресторант по целия свят? Дали ще накарат журито да иска „и още, и още, и с очите, и с устата”, за да заслужат оценка, шанс и предизвикатилство? Кои са интересните случки от кулоарите на Народното събрание и кои професии биха били най-високо платените ако Виктор е Министър председател, зрителите на bTV ще видят на 1 март от 21:30 часа в MasterChef по bTV. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи