Актуално В програмата

„Маскираният певец“ завладява ефира този септември

Добави коментар

Музика и мистерия в новото шоу по NOVA

Един съвсем нов, хитов музикален формат е вече в България. Тази есен зрителите на NOVA ще станат част от забавлението, наречено „Маскираният певец“.

 

Известни българи ще приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на цели три месеца. Уникални, създадени специално за шоуто, костюми на животни и митични същества ще крият певците при всяка тяхна изява на сцената. Нито екипът на шоуто, нито дори приятелите и семействата на участниците ще знаят тяхната самоличност. Само дванайсет човека в цяла България ще знаят кои са те. Всеки епизод ще възбужда любопитството на зрителите, провокирайки ги да се чувстват като детективи.

 

Продуцент на интригуващото шоу е Магърдич Халваджиян и неговата продуцентска компания „Глобал филмс“, на когото NOVA телевизия неведнъж се е доверявала за някои от най-успешните си формати. За реализацията на „Маскираният певец“ ще се погрижи доказаният екип от професионалисти, отговорни за успеха на супер хита „Като две капки вода“.

 

Кой се крие зад маската? Чий е този глас, който чуваме? Кой участник ще успее да запази самоличността си в тайна до края и да спечели формата? Кога и как ще паднат маските?

 

Не пропускайте премиерата на мистериозното музикално риалити от септември по NOVA.


* Шоуто „Маскираният певец“ тръгва от Азия, където набира огромна популярност и пленява милиони по целия свят чрез клипове в социалните медии. Германия е първата европейска държава, която излъчва формата и той се превръща в най-гледания в историята на немската телевизия. България е втората страна в Европа, която ще го реализира. Права за него притежават и други държави на Стария континент, както и над 15 страни в останалата част по света. Излъчван е още в САЩ и Индонезия, като в Щатите привлича аудитория от 17.6 милиона зрители и постига истински рейтингов феномен.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Виктория Георгиева е големият победител в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна единадесетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна десетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“