В програмата

Марта Вачкова: "Най-важното е да не губим надеждата в тези дни"

0/5

Марта Вачкова: "Най-важното е да не губим надеждата в тези дни"

„Важно да не губим надеждата в тези дни. Вярвам, че всичко това ще отмине, но не по-малко значимо е с какви поуки ще излезем от тази история“, сподели Марта Вачкова в "Здравей, България".

 

Обичаната актриса призна, че сред нещата, които й тежат е ограничената комуникация и топлината в общуването, каквато е прегръдката с близките хора. „Не мога да си представя живот без култура и изкуство – именно те повдигат духа на хората и имат силата да променят към по-добро човешката душа. „Откраднат живот“ направи нещо, което не сме виждали в друг филм - актьорите свалиха костюмите си и излязоха преди финални надписи с благодарност към лекарската професия. Това е единственият случай за девет сезона, в който целият екип и актьорски състав се събра заедно на снимачната площадка“, разказа Марта, изиграла ролята на неподражаемата сестра Жекова. Разговорът в студиото стана емоционален със спомените на актрисата за журналиста Милен Цветков.

 

Тази седмица лекарите от „Откраднат живот: Системата“ ще попадат в необичайни ситуации с големи разкрития. Юлия ще направи импровизирано разследване за миналото на доктор Наков и евентуални злоупотреби със Здравна каса. По неведоми пътища самоличността на анонимен пациент в болницата ще излезе наяве, а новината ще бъде повече от шокираща. Междувременно любовният триъгълник с участието на Юлия, доктор Пенев и доктор Атанасова ще продължи да създава недоразумения и неудобни въпроси.

 

Ще заявят ли лекарите своята позиция в свят на остарели норми? Моралът или личният мотив ще спечели поредната битка? – зрителите ще научат в новите епизоди на хитовия медицински сериал тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg