Актуално Търси се...

Мария Силвестър прости на мъжа си

Добави коментар

„Различната” и щура Мария Силвестър в „Търси се” на 9 март от 11:00 часа по bTV

Очарователната и щура актриса и водеща Мария Силвестър ще бъде специален гост на Меги и Нели в „Търси се” тази неделя от 11:00 часа. За първи път зрителите на bTV ще видят как Мария Силвестър ще излезе от нестандартния си образ и ще разкрие себе си с всичките си емоции и чувства.

Най- вълнуваща ще бъде срещата на Мария с нейния съпруг Силвестър, който ще ѝ се обясни в любов от ефира на „Търси се“.

Мария Силвестър

„Не мога да си представя живота без Мария, с друг човек до мен. Тя е всичко в моя свят“, романтично ще сподели Силвестър.

„Това е Човекът! Минали сме през много неща и сега разбрах колко силно го обичам. Забравих кратката раздяла между нас. Простих нещо, което никога не съм вярвала, че ще простя. Затова човек не знае никога на какво е способен от любов“, през сълзи ще сподели  Мария Силвестър.

За първи път зрителите ще чуят от актрисата какви са истинските отношения в семейството им,  защо е трудно да се живее с човек като нея и как любовта побеждава всичко.

 

Мария Силвестър

 

Емоционална ще бъде срещата за актрисата и с нейната майка Весела.

„Още като бебе ме гледаше със сините си очи и сякаш искаше да ми каже колко ще е различна. Още тогава усетих тази силна духовна връзка, която имаме и до днес. Когато имат проблем със Силвестър той звъни първо на мен. Мария е моята гордост“, казва майката на актрисата. Тя ще се трогне изключително от тази среща и ще сподели, че майка ѝ е най-близкият ѝ човек, който винаги и във всичко я подкрепя.

„Дори когато като тийнейджър си обръснах главата  и тя каза, че ме харесва“, със смях ще си спомни Мария.

Меги и Нели ще я срещат и с още един любим човек от семейството ѝ – нейният брат Иван. Оказва се, че Мария има и осиновена сестра със същото име, която е била от семейство на клошари.

„Тя ме научи, че човек никога не знае как ще се завърти животът му“, казва актрисата и ще разкаже за първи път невероятната история на своята сестра Мария.

Мария Силвестър

Разбира се зрителите ще видят актрисата и в нейната смешна страна – да танцува и да пее, провокирана от най-близките ѝ приятели. А голямата изненада в студиото ще бъде нейният син  Давид, който ще разкрие каква е тя като майка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Мария Силвестър

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“