Актуално Други

Мария Илиева & Саня Армутлиева – нежният фактор в журито на X Factor

1 коментар

Двете дами, заедно с Любо и Заки, се изправят пред над 300 души в следващия етап на шоуто – прослушванията пред жури и публика

Двете дами, заедно с Любо и Заки, се изправят пред над 300 души  в следващия етап на шоуто – прослушванията пред жури и публика

Мария Илиева и Саня Армутлиева ще бъдат нежния фактор в журито на X Factor. Така тази есен доказаната журираща четворка отново ще бъде в пълен състав – Любо, Заки, Мария и Саня за втори пореден път ще застанат един до друг като съдии, но и ще се изправят един срещу друг като ментори на различните категории таланти.

Мария Илиева & Саня Армутлиева

Социалната мрежа Facebook бе мястото, където вчера вечерта и двете дами оставиха своя първи жокер за добрата новина. ”Познай какво…” – с този пост Мария Илиева провокира феновете си да отгатнат, че за трети път ще бъде жури в музикално шоу №1 в света. Само за няколко часа снимката, на която известната певица, бе направила с ръце знака на X Factor, събра впечатляващите над 10 000 лайка.

Мария Илиева & Саня Армутлиева

Саня Армутлиева подсказа с помощта на един категоричен X Factor – в официалната си Facebook страница Жана Бергендорф публикува своя снимка със Саня от пътуването им в Лондон с думите „Познайте какво предстои...”.

С разкриването на дамската част в журито обаче, предстои и един от най-интересните и колоритни етапи в шоуто – прослушванията на живо.

По-малко от седмица дели Мария, Саня, Любо и Заки от първата им среща с тазгодишните претенденти да бъдат новия X Factor на България.

От 28 юли, в продължение на 8 дни, четиримата ще се изправят срещу над 300 таланта от цяла България. В дните 28, 29, 30 и 31 юли, както и 3, 4, 6 и 8 август, за първи път те ще се срещнат с всички, които смятат, че носят X Factor в себе си. Феновете на шоуто пък могат да станат свидетели на всеки един момент от прослушванията, като резервират своята покана на телефон 0885 613 363.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor