Актуално В програмата

Мариела, Гичка и Нина влизат във Великденски кулинарен трибой

Добави коментар

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, три жени с личностна вражда помежду си ще влязат в оспорван трибой на тема „перфектната вечеря за Великден“.

 Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, три жени с личностна вражда помежду си ще влязат в оспорван трибой на тема „перфектната вечеря за Великден“. Победителят от кулинарния трибой ще получи обратно готварската си куртка, а останалите две номинирани ще поведат синия и червения отбор за решаващата вечерна резервация.

 

Добави описание


Мариела, Нина и Гичка са номинираните за изгонване тази седмица, а довечера трите ще влязат в оспорван кулинарен трибой на тема „перфектната вечеря за Великден“. Те ще трябва да представят няколко ястия, приготвени и подредени по начина, по който биха ги сервирали на семействата си, а шеф Ангелов ще избере най-добрата маса и ще върне готварската куртка на създателката ѝ. Преди голямото готвене да започне обаче, трите номинирани ще трябва да си спечелят време, като отговарят на въпроси, свързани с българските народни традиции.


Професионалистите, които не успеят да се спасят от номинацията си ще трябва да поведат двата отбора в решаващата за седмицата вечерна резервация. Напрежението в двете кухни отново ще е голямо, но ще бъде допълнително подсилено и от специалните гости. Ернестина Шинова, Андрей Слабаков, Мария Гроздева и съпругът ѝ Валери Григоров ще гостуват на ВИП масата на синия отбор, а Миролюба Бенатова, Ники Кънчев и Милен Цветков ще бъдат обслужвани от червените.

 

Добави описание


Ще успеят ли двата отбора да задоволят вкуса на специалните си гости? Кой отбор ще се справи по-добре с вечерната резервация? Кой ще бъде третият номиниран и кой ще напусне състезанието завинаги, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen