Актуално В програмата

Мария пя Уитни Хюстън на инат и напусна Музикална академия

Добави коментар

Красивата Мария Драгнева изпя песен на Уитни Хюстън на инат и напусна Музикална академия след пряк двубой с Етиен Леви. Множество скандали разтърсиха Академията.

Красивата Мария Драгнева напусна МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ, след пряк двубой с Етиен Леви на лайфа снощи. Като първа песен тя изпълни „One moment in time” на Whitney Huston, въпреки препоръките на журито да не пее песни на гласовитата певица. Във визитката преди изпълнението ѝ беше излъчено как музикалния педагог Алис Боварян също я съветва да не пее тази песен, но Мария я убеждаваше, че много добре си пее Уитни и ще я изпее напук на журито. Втората песен на Мария беше “If I ain’t got you” на Alicia Keys, която красавицата изпя безупречно. Фънки толкова много хареса изпълнението, че ѝ се поскара, че се е запънала като „магаре на мост”, заради първата песен. В крайна сметка 31.47% от зрителският вот отиде при Мери и тя напусна шоуто.

Музикална академия

Дичо беше спасен от журито още след първото си изпълнение на Robbie Williams “Angels”, за което на сцената му помагаше Поли Генова. Стана ясно и как рокаджията е научил за глобата, която продуцентите му наложиха. На кадрите, излъчени преди изпълнението му, Дичо беше меко казано разочарован, че ще се раздели с голямата сума и нападна с грозни думи Иван и Андрей. По-късно, когато му се налагаше да коментира видеото и поведението си, той се извини и обясни, че се е отбил за малко да види приятелката си Карина. Това признание искрено развесели коментаторите в студиото, които се пошегуваха „дано да си е заслужавало преживяването за 10 000 лева”. След изпълнението му журито откровенно коментира, че му прощава изцепката, защото пее божествено.

Музикална академия

Етиен беше спасен за трети път от зрителите на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ, което го направи рекордьор в областта. Преди първото изпълнение на музикалния педагог, продуцентите излъчиха видео, в което съотборниците му Кичка и Стенли показват явна нетърпимост към него и непрестанните му репетиции в Академията. Стенли дори го обвини, че навремето е влезнал с връзки в Консерваторията и е изял хляба на хора, които наистина можели да пеят. Етиен в началото остана равнодушен на тези остри критики, но после коментира, че колегите му „не са на академично ниво” и не могат да дават оценка на неговото пеене. Въпреки отрицателните емоции той изпя много добре песента на Орлин Горанов „Светът е за двама”, за която му помагаха именно Кичка и Стенли. Журито най-сърдечно го поздрави за смелостта и овладяването на емоциите на сцената. За Етиен Леви гласуваха 68.53% от зрителите и той продължава участието си в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ.

Музикална академия

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Музикална академия

Поли Генова е победител в Музикална академия

Кичка Бодурова и Дичо сигурни финалисти в Музикална академия

Стенли напусна Музикална академия

Дичо глобен с 10 000 лева в Музикална академия

Залата аплодира Борис Годжунов на крака. Етиен, Дичо и Мария на елиминации