Актуално В програмата

Маргарита Хранова с телевизионна премиера на новия си видеоклип „Когато“

Добави коментар

Cool…T гостува на Тихомир от „Фермата: Нов свят“и приятелят му Красимир

 

Cool…T гостува на Тихомир от „Фермата: Нов свят“и приятелят му Красимир

 

Тази събота от 11 часа водещата на COOL…T Поли Гергушева ще посрещне в студиото поп звездата Маргарита Хранова, която избра предаването, за да направи телевизионна премиера на новия си видеоклип „Когато”. Освен за музика, двете дами ще отворят темата и за това обидена ли е голямата певица, след като няма да получи парична награда за заслуги към нацията.

Тихомир Рангелов

Продуцентът Емил Дилчев влиза в дома на Тихомир Рангелов от "Фермата" и неговата половинка Красимир, по-известен като влогъра Стамбини. В първото общо интервю на двойката Тишо и Краси ще разкажат откровено за силата на любовта, за популярността, за свободата да отстояваш себе си и кога любовта побеждава всички предразсъдъци!

Специално интервю за COOL…T ще даде и кралят на техно и хаус музиката Карл Кокс! Пред камерата на bTV "шоколадовият Буда" говори за 40- годишната си кариера и за най-трудния момент в живота си. Кога най-усмихнатият диджей в света смята да сложи край на успешните си изяви, ще сподели самият той тази събота в COOL…T!

Екипът ще срещне зрителите и с 13-годинишната певица Поли Иванова, която направи фурор в интернет с изпълнението на суперхита "We will rock you", чието изпълнение е гледано над 50 милиона пъти!

  • И още: поредна порция новини от Холивуд! Поп звездата Джъстин Бийбър и моделът Хейли Болдуин с втора сватба, Рики Мартин и съпругът му в очакване на четвърто дете, а секссимволът Анджелина Джоли - сияеща от щастие с децата си на филмова премиера в Ел Ей!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маргарита Хранова , COOL…T

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

“COOLt” по bTV навършва 10 години

Предаването Coolt стартира сезон 10 тази събота

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV