В програмата

Мъжете и жените разменят ролите си в „Един за друг“

0/5

Мъжете и жените разменят ролите си в „Един за друг“

„Един за друг“ продължава да изпитва силата на отношенията и съобразителността на двойките тази събота и неделя с нови интересни изпитания в 20.00 ч. по NOVA. След приключенията и емоционалната раздяла с Вилияна и Станимир миналата седмица, участниците ще се изправят пред нова порция неподозирани предизвикателства. 


Предишният уикенд дамите запретнаха ръкави, навиха крачоли и смело пристъпиха в своята ароматна задача. Ключов момент в играта се оказа решението им да обединят сили като един отбор в откриването на скритите кутии с ценни предмети на техните половинки. Желанието за бързо справяне в обора допринесе за редица комични ситуации, сред които загубата на белите обувки на Веселка от Видин. Тази трудност не успя да я откаже да даде всичко от себе си, а и да помогне на останалите жени. 


За първи път зрителите имаха възможността да видят и как двойките ще се представят заедно в отборна игра. Те трябваше да разпознаят негативните черти от характера на половинката си за максимално бързо време “прелитайки” през студиото. Анселита и Мартин успяха не само да покажат колко добре се познават, но и да преминат през изпитанието за 3 минути и 43 секунди, което им донесе бонус от 2 500 лв. Най-бавно с предизвикателството се справиха Мариета и Георги – за 9 минути и 5 секунди, което ги отведе на елиминации срещу Вилияна и Станимир. Там обаче седем от двойките избраха да ги спасят и те продължиха своето участие в предаването. 


Тази седмица предстои зрителите да станат свидетели на повече от любопитни изпитания, които ще разменят напълно ролите на двойките. Първо дамите ще тестват техническите си умения като отпушване на канали и завиване на крушки. Мъжете от своя страна ще трябва да разберат от първа ръка какво изпитват жените по време на раждане.


Ще се справят ли всички двойки с поставените им задачи, не пропускайте да разберете тази събота, 7 март, в 20.00 ч. по NOVA!

Още за Един за друг

10:05
30.05.2020
От местопрестъплението: Маями - Екипаж от шестима души, завързани един за друг и удавени в океана, насочва разследването на криминалистите във възможен случай на съвременно пиратство.
19:00
30.05.2020
От местопрестъплението: Маями - Екипаж от шестима души, завързани един за друг и удавени в океана, насочва разследването на криминалистите във възможен случай на съвременно пиратство.
04:00
31.05.2020
Извинете, че съществувам - Една архитектка, принудена да се предреши като мъж, който не се интересува от жени, и една странна двойка, готови на всичко един за друг.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg