Какво ще се случи...

Майстор на жиу жицу изгрява в новия сериал по Диема Фемили – „Надежда за обич”

0/5

Надежда за обич
Надежда за обич

Майстор на жиу жицу прави своята първа голяма роля в най-новия сериал на Диема Фемили – „Надежда за обич”. Неговата премиера зрителите ще видят на 7-ми април, със специален двоен епизод от 21.30 ч.

Преди да попадне в светлината на прожекторите, Шюкрю Йозйълдъз, който влиза в ролята на Озан, не е и подозирал, че някой ден ще се превърне в звезда.

Надежда за обич

25-годишният красавец, израснал в родния си град Измир заедно с баща си и сестра си, пристига в Истанбул със съвсем други планове – да следва корабно инженерство. На втората година обаче се насочил към мениджмънта и дори заминал за Португалия по линия на европейската програма Еразъм. Едва след това, при връщането си в Турция, решил да изучава актьорско майсторство. Преди да бъде избран за главната роля в „Надежда за обич” имал само две второстепенни роли – в сериала обаче прави толкова силно впечатление, че вече има предложение и за първия си игрален филм. Любопитна подробност около актьора е, че се е занимавал с източни бойни изкуства и е бил майстор на жиу жицу и муай тай.

Надежда за обич

Без планова да става звезда била и екранната му партньорка в сериала – Гизем Караджа.

„Ако не беше актьорската професия, щях да стана графичен дизайнер”, признава чаровната актриса, която в сериала влиза в образа на Умут – младото и красиво момиче, чийто живот е досущ като приказката за Пепеляшка. Сериозен принос за нейната кариера имат родителите й.

Именно майка й я насочва към моделството – по нейна идея Гизем участва в конкурса "Мис Турция 2011", където печели второ място и представя страната си на Мис Свят – там тя отново достойно се представя и получава специална награда за най-добър национален костюм. Именно титлата дава силен тласък на професионалното й развитие – веднага след това Гизем получава предложение за главна роля в сериал, където си партнира с едни от най-известните турски актьори. Гизем е единствено дете, което обяснява и постоянните грижи на родителите й за нея. Когато правила първите си стъпки в телевизията, баща й дори поставил GPS в колата й, за да знае винаги къде е.

От 7-ми април, зрителите на Диема Фемили ще ги видят като Умут и Озан – двама влюбени, които въпреки разликите в социалното си положение и предразсъдъците на техните семейства, ще направят всичко възможно, за да бъдат заедно и да преодолеят трудностите.

„Надежда за обич” ще стартира със специален двучасов епизод – от 21.30 до 23.30 ч. Премиерата на поредицата ще доведе и до две промени в програмата на Диема Фемили – от 7-ми април  „Мелодия на сърцето” ще се излъчва всеки делничен ден от 19.30 ч., а „Щастливи заедно” ще започва от 23.30 ч.

„Надежда за обич” – премиера от  7 април, всеки делничен ден от 21.30 ч. по Диема Фемили

Още за Надежда за обич

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg