Актуално Какво ще се случи...

Майка учи собствените си деца да крадат – в „Съдби на кръстопът” по Нова

Добави коментар

Майка учи собствените си деца да крадат - тази и още интригуващи истории в "Съдби на кръстопът" от утре до четвъртък, от 20:00 по Нова

Утре, 30-и юни, точно в 20:00 по Нова, документалното риалити „Съдби на кръстопът” ще срещне зрителите с историята на 30-годишния Симеон, който живее с майка си Румяна - пенсионирана медицинска сестра, която пропива живота от мъка по починалия си съпруг.

Съдби на кръстопът

Единствената радост на 60-годишната жена е синът й. Когато той се изнася да живее при своята нова приятелка Мартина, Румяна не е на себе си. Повлияна от алкохола, възрастната жена се опитва да съсипе връзката на сина си по всички възможни начини. Тя не се спира пред нищо - драматизира, манипулира, измисля пъклени планове и дори се барикадира на висока кула на работното място на Симеон, като заплашва, че ще скочи оттам. Проблемите ескалират, когато става ясно, че Мартина е бременна. Румяна е окончателно съсипана и решава да стигне докрай, за да спечели сина си обратно, дори с риск да съсипе и неговия живот. Ще успее ли Симеон да се откъсне от доминантната си майка и ще оцелее ли връзката му с Мартина, преди да е станало твърде късно? Това ще разберем утре, 30-ти юни, от 20:00 ч. по Нова ТВ!

Във вторник, 01-ви юли в "Съдби на кръстопът" зрителите на Нова телевизия ще проследят историята на 35-годишната Николина Кънчева, която се завръща в България заедно с двете си деца и втория си съпруг.

Съдби на кръстопът

Младата жена е прекарала няколко години като емигрант в Египет, където двамата с нейния нов съпруг Марин имат собствен бизнес с малка сладкарница. След нещастен случай сладкарницата им изгаря до основи, а семейството е разорено. Така Николина и Марин се завръщат в България, за да започнат живота си отново от нулата. Още на летището обаче Марин е арестуван и отведен в Следствения арест по обвинение за организиран грабеж, случил се още преди заминаването му за Египет. Цялото семейство е в шок и остава на улицата! Николина се сблъсква изненадващо с реалността - съпругът ѝ е бил замесен в съмнителни сделки, а задълженията му падат на нейните плещи. Младата жена изпада в отчаяние и е на път да загуби и най-ценното за една майка - своите деца. Ще успее ли Николина да събере сили и да се пребори за своето щастие след няколко фатални грешки в живота? Това ще стане ясно във вторник, на 1-ви юли, от 20:00 ч. по Нова телевизия!

В сряда, 02-ри юли,  документалното риалити ще ни разкаже още една трогателна история. Тя е свързана с 20-годишната Соня Шопова, която има бебче на 7 месеца от своя бивш приятел Павлин. Двамата са разделени, но бащата стриктно спазва поетите към майката и детето ангажименти.

Съдби на кръстопът

Младата майка злоупотребява с добротата на Павлин и все по-често го поставя пред свършен факт, оставяйки му без никакво предупреждение малката Еми. Соня дори си позволява да остави собственото си дете пред вратата на Павлин, като само му изпраща смс, че трябва да излезе от работа, за да се грижи за детето. Безотговорността на Соня минава всякакви граници. Соня крие, че има дете, за да се сближи със съмнителен бизнесмен. Павлин и новата му приятелка Венета са шокирани от поведението на Соня, и накрая тя успява допри да ги раздели. Ще успее ли Павлин  да подреди своя живот, да вразуми бившата си приятелка и да си върне Венета ? Това ще разберем в "Съдби на кръстопът" в сряда, на 2-ри юли, от 20:00 ч. по Нова!


В четвъртък, 03-ти юли,  ще видим тъжната, но много поучителна история на 33-годишната Дора Георгиева, която отглежда двете си деца сама - Мартин на 13 и Албена на 5 годинки. Бащата на децата Олег е анестезиолог и въпреки напрегнатата си работа, успява да отдели нужното внимание на Мартин и Албена. Олег редовно гледа децата, но много се дразни от лошите навици, които те заучават от своята майка. Дора си позволява да краде вещи и просто отказва да проумее, че това поведение е пагубно не само за самата нея, но и за децата й. Малката Албена започва също да си присвоява играчки от детската градина, а Мартин се опитва да помогне на майка си да стартира собствен бизнес, като краде козметика от магазини.
Олег е в шок и взема спешни мерки, които обаче са напълно безполезни...
Ще се осъзнае ли Дора и късно ли е да се промени животът на сем. Георгиеви, когато едно пагубно възпитание вече е вкоренено в крехката детска психика? – това ще разберем от  епизода на „Съдби на кръстопът” следващия четвъртък, 3-ти юли, от 20:00 по Нова.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съдби на кръстопът

"Съдби на кръстопът" се завръща с нов сезон от 13 октомври по NOVA

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

16-годишна ученичка изоставя бебето си във влака

„Съдби на кръстопът” с нови епизоди и четири дни в седмицата от 10-и юни

Съпруга живее с трима мъже – в „Съдби на кръстопът”