В програмата

Маги Халваджиян отново съдия в ”Като две капки вода”

0/5

Маги Халваджиян отново съдия в ”Като две капки вода”
Маги Халваджиян отново съдия в ”Като две капки вода”

Орлин Павлов ще бъде раздвоен от най-известната поп дама в България Мария Илиева и R&B  идолът Криско по време на своето ново преобразяване в „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ. Популярният изпълнител изучава обстойно както сексапилните движения на чаровната певица, така и характерните за рапа стъпки и жестове. Как ще се справи Орлин с двата образа и дали ще успее да комбинира успешно лиричното звучене на Мария Илиева с хип хоп римите на Криско, ще стане ясно за феновете в нощта на самия лайв.

„Винаги съм харесвала Васил Найденов! Радвам се, че имам възможност да вляза в този образ и да изпълня именно негова песен“, споделя Преслава, която не крие сантимента към голямата българска звезда.

Поли Генова пък ще покаже най-сексапилното си амплоа с парчето Lady Marmalade от Мулен Руж.

Прея, която вече е имала възможност да прекара известно време с Кичка Бодурова в други проекти, вярва, че личните наблюдения ще й помогнат най-много в пресъздаването на естрадната прима.

Джулия Бочева ще се гмурне в море от емоции и вокални предизвикателства с „Повей ветре“, а Геро ще се изправи пред нелека задача с образа на Висоцки.

Калин ще се превърне в световноизвестния Уил Смит, който има поредица актьорски и музикални успехи. Врачански ще трябва да покаже на свой ред умела актьорска игра и владеене на рап от висока класа.

Жоро Низамов и Светльо ще вложат целия ентусиазъм в образите на Ал Бано и Ромина, обещавайки на свой ред да създадат неповторимо преживяване за публиката в залата.

След обещанието, което Маги Халваджиян даде на водещите – Зуека и Рачков, тази седмица продуцентът на шоуто ще заеме едно от съдийските места, за да усмири хумора и закачките на култовия тандем. Това ще е първият лайв, по време на който той ще има възможност също така да оцени сценичните изяви на артистите в четвърти сезон на единственото по рода си шоу за преобразявания у нас.

 

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg