В програмата

Маги Халваджиян кани Лили Иванова в „Като две капки вода”

0/5

Иво Танев като Лучано Павароти с първа победа в „Като две капки вода”
Иво Танев като Лучано Павароти с първа победа в „Като две капки вода”

Поредното невероятно шоу поднесоха на зрителите на Нова участниците в най-забавното предаване за преобразявания в българския ефир „Като две капки вода“. Много усмивки, добро настроение и изумителни превъплъщения отново заляха ефира в седмия лайв на шоуто.

Миналата вечер гласуването беше много оспорвано, защото всички участници положиха невероятни усилия, за да се доближат максимално до образите, които трябваше да имитират. В крайна сметка след гласуването на журито и участниците на първо място застана Иво Танев. Публиката подкрепи мнението на четиримата съдии, като присъди своите 10 точки на брилянтното му превъплъщение в Лучано Павароти и изпълнението на Caruso. Така за победител на вечерта бе обявен Иво, който дари своята награда от 1000 лв. на „Фондацията на Христо Гешов за борба срещу хепатит“.

Веднага след него се нареди Неве

Веднага след него се нареди Неве, на която все нещо не й достига да заеме челната позиция. Въпреки че задачата й да се превърне в Адел я докара до сълзи, тя успя да изпълни брилянтно Skyfall.

Деян Донков

„Откъде извади този глас? Граничеше с гениалността” – похвали Хилда изпълнението на Деян Донков за „Ветрове” на Лили Иванова.

Маги сподели, че се е чул с примата на българската естрада Лили Иванова, която е фен на шоуто и я очакваме като гост в „Като две капки вода”.

Нети

Нети отново извърши чудеса и направи страхотен пърформанс на Джъстин Тимбърлейк и My Love.

Павел

Павел остана в дъното на класацията.

Мая

От първото място миналият път Мая се озова плътно след Павел за Eruption.

Къци

Къци ни върна към „Ако си дал” на Емил Димитров, а Стефания беше „едни гърди напред” пред Уитни Хюстън.

Стефания

Гъмов

На сцената на „Като две капки вода“ зрителите отново видяха един от най-колоритните уастници в миналогодишното издание на предаването. Гъмов беше специалният гост на вечерта, а неговата задача бе да влезе в ролята на Oscar Benton. Изпълнението му на Bensonhurst Blues ни припомни защо именно той беше един от фаворитите на журито и публиката през миналата година. „Все едно никога не съм напускал сцената!“ заяви Гъмов след страхотното си участие на сцената на „Като две капки вода“.

Следващият понеделник от 20.00 часа по Нова ще видим: Стефания като Стенли, Мая - Бритни Спиърс, Павел - Мишел Тело, Нети - Барбара Стрейзън, Къци - Фреди Меркюри, Неве - 100 кила, Деян - Depeche Mode и Иво - Петя Буюклиева.

Как ще се справят те със своите нови роли, ще разберем на 28-ми април, от 20.00 часа по Нова.

Като две капки вода –всеки понеделник, от 20.00 часа по Нова.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg