В програмата

Маги Джанаварова и Луна забравят за зоната на комфорт в "Като две капки вода"

0/5

Маги Джанаварова и Луна забравят за зоната на комфорт в "Като две капки вода"

 Маги Джанаварова и Луна ще се присъединят към звездните участници в новия сезон на „Като две капки вода“.

 

"Приключенията за мен след "Маскираният певец" продължават! Нямам търпение и много се вълнувам за участието си в "Като две капки вода". Нека приключението започне на 24 февруари“, споделя с очакване Маги Джанаварова, която изпълнява хитовете „Трябва да знам“, „Сама“, „Just The Two Of Us”.

 

След емоцията, която ѝ поднесе маската на  Пчелата, певицата е готова за предизвикателствата на уникалното шоу за преобразявания.

 

Добави описание


Още една дама, която не може да остане незабелязана, ще вземе участие в новия сезон на „Като две капки вода“.

 

“Обичам хората! До сега изявите ми във формати, категорично бяха по сценарий, какъвто са очаквали от мен, но сега влизам в най-гледаното предаване в национален ефир, да забавлявам и да се раздам за зрителите. Да изляза отново от зоната си на комфорт и да радвам публиката, в това се изразява развитието на всеки един артист! Нямам ограничения! Всичко е възможно за Луна Президент! Аз съм това, което сте Вие! Вие сте това, което съм Аз!”, споделя Луна.

 

Определяна от почитателите ѝ като „явление без аналог“ и “Царица на шоуто” тя ще се изправи пред своя първи образ в понеделник вечер.


Кой ще бъде деветият участник в уникалното шоу „Като две капки вода“ и кое име ще допълни плеядата от звезди – предстои да разберем съвсем скоро.

Още за Като две капки вода

20:00
06.04.2020
Като две капки вода - риалити, нов сезон

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg