Какво ще се случи...

Мафиотът Димитър Туджаров - Джаро си взе сбогом с цитат от Шекспир

0/5

Мафиотът Димитър Туджаров
Мафиотът Димитър Туджаров

Мафиотът Димитър Туджаров от сериала „Под прикритие” се прости с феновете си във Facebook, рецитирайки част от пиесата на Шекспир „Сън в лятна нощ”.

„Стената свърши свойта роля, оттеглям се, като за прошка моля!”

Пасажът, написан от Михаил Билалов, се появи няколко часа след като ченгето Емил Попов (в ролята Владо Пенев) гръмна престъпния бос пред гроба на дъщеря си Зорница.

Цитатът от Шекспир бе възприет почти буквално от феновете на Билалов. Те се надпреварваха да коментират, че Михаил е бил единственият стабилен актьор в „Под прикритие”. Намериха се и хора, които отчаяно молеха звездата да говори със сценаристите и да се намери начин Джаро да бъде възкресен. Така както преди време се появиха настроения за връщането от мъртвите на друг любим персонаж от сериала - Косъма.

„Не може най-силният образ да умре по този начин, просто не може”, „Няма Джаро - няма „Под прикритие”. Тоест надали ще има следващ сезон без най-силния герой в сериала”, бяха част от коментарите в социалната мрежа.

Самият Билалов благодари във Facebook на режисьора на „Под прикритие” Виктор Божинов, писа "Монитор".

„Вики, дължа ти Под прикритие. Доскоро в друг жанр”, написа двусмислено актьорът.

От своя страна Божинов публикува спомени как с Билалов са се засекли в едно заведение, където актьорът бил с режисьора Александър Косев. Последният  се оказал човекът, който се обадил на Мишо да го покани на пробни снимки за „Под прикритие”.

Още за Под прикритие

06:00
04.06.2020
Анимационен блок: Трансформърс: Роботи под прикритие - сериал, с.4 еп.18 - 21
08:45
04.06.2020
Черният списък - Ред прогнозира предстояща катастрофа, предизвикана от наемен убиец с прозвище Нещатния, и двамата с Лиз минават под прикритие, за да предотвратят убийството на поредната жертва. Междувременно Лиз трябва да реши какво да прави със загадъчн
15:55
04.06.2020
Черният списък - Ред взима със себе си Лиз на операция под прикритие, целяща да спре китайски шпионин на свободна практика, който работи срещу агентите от ЦРУ.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg