Архив VIP Brother

Луна получава отговор на предложението си за брак

Добави коментар

Зрителите решават дали седмичната мисия на Съквартирантите е успешна

По време на номинациите в сряда, Луна използва камерите на Big Brother, за да отправи предложение за брак към премиера на България Бойко Борисов. Отговорът не закъсня и тази вечер ще видим каква изненада ще получи амбициозната певица.

Мисия „Напудрен Орфей” ще представи три блестящи изпълнения, а зрителите ще определят дали тя е успешна, чрез интернет гласуване

Мисия „Напудрен Орфей” 2015 е в разгара си. Трите групи участници в елитното издание се подготвят усилено за него и тази вечер ще видим плода от техния труд. На голямата сцена ще бъдат представени трите изпълнения. Строгото и справедливо жури ще класира и награди финалистите, но неговата дума няма да е последна. Истинските съдии ще бъдат зрителите на най-известното риалити. Те не само, че ще класират своя победител чрез лайкове, но и ще определят дали седмичната мисията на Съквартирантите е успешна, като само за ден успеят да генерират колкото е възможно по-голям брой харесвания. Дали звездните Съквартиранти ще разполагат с луксозен бюджет, или едва ще изкарат седмицата, зависи само и единствено от зрителите на Нова.

Мисия „Напудрен Орфей” ще представи три блестящи изпълнения, а зрителите ще определят дали тя е успешна, чрез интернет гласуване

Финалното класиране от „Напудрения Орфей” и засягането на професионални успехи за пореден път ще станат повод за скандал в Къщата. Здравко ще поиска Кичка да разкаже повече и да покаже доказателства за концерта си в Cesar Palace в Лас Вегас. Естрадната легенда ще се ядоса, че подлагат думите ѝ под съмнение и положението за пореден път ще излезе извън контрол.

Какви тежки реплики ще си разменят двамата и кой ще застане на страната на Кичка, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза