Актуално Какво ще се случи...

Луиза Григорова за „Откраднат живот“: “Сходството между актьорството и медицината е в тяхната всеотдайност“

Добави коментар

Пословичният за хирурзите хумор е неразделна част от успешния медицински сериал по NOVA

„Един от сложните термини, които научих в „Откраднат живот“ е лапароскопска холецистектомия“, разказа Луиза Григорова пред камерата на "Комбина" по NOVA.

 

Актрисата допълни, че е присъствала на четири истински операции в подготовката ѝ за образа на д-р Добрева, а за терминологията изключително й  помага  Наум Шопов-младши. 

 

„Наум е медицинско лице, една от сестрите в сериала е истинска медицинска сестра, а сред анестезиолозите има ветеринарен лекар. Може да се каже, че аз съм единственият аматьор!“, шегува се тя, допълвайки, че в операционната на сериала присъства пословичният за хирурзите хумор.

 

Луиза признава, че дълго време е била раздвоена между актьорството и медицината, а причината да намира сходство между две толкова различни наглед професии е, че са изключително всеотдайни.


Тази седмица, от 20.00 ч. в „Откраднат живот: Възмездието“ ще настъпят нови изненади както за героите, така и за зрителите. В живота на Борис ще се появи нова жена, а единственият човек, който ще разбере коя е тя, ще бъде именно д-р Стилянова. Виолета Захариева отново ще се окаже с преднина пред съперниците си, създавайки сериозен компромат за Антонов и Богданов. Д-р Добрева ще задълбочи романса с пациент, който ще предизвика истински конфликт с Калин Генадиев.  Трескавата подготовка за сватбата ще завладее д-р Хинова и д-р Мазов, които ще направят нов опит в присъединяването на семействата в голямото събитие. 


Ще има ли нови изненади около сватбата на д-р Хинова и д-р Мазов? Как ще се развие новата любовна история на д-р Добрева и коя ще бъде тайнствената жена в живота на д-р Тасев? – предстои да разберете тази седмица от вторник до петък в 20.00 ч. в „Откраднат живот:Възмездието“ по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​