Търси се...

Луиза Григорова в „Търси се“

0/5

Луиза Григорова в „Търси се“
Луиза Григорова в „Търси се“

Тази неделя от 11:00 часа специален гост в ток шоуто „Търси се“ по bTV ще бъде младата и таланлива актриса Луиза Григорова. За първи път пред водещите Меги и Нели в откровено интервю ще застане и любимият й – режисьорът и продуцент Мартин Макариев.

Единствено в „Търси се“ Мартин ще разкаже историята на любовта им - трудното началото и пътят до хармонията, в която живеят вече 3 години. „Срещнахме се на снимачната площадка. Първо се влюбих в таланта й на актриса. Видях в нея толкова много потенциал, който не бях очаквал да видя. Луиза наистина е изключителна“, споделя той. Любовта им преминава през много препятствия, за да могат да бъдат заедно. „Всеки ден се влюбвам в нея. Ние сме като едно цяло – мислим еднакво и се вълнуваме от едни и същи неща. Представям си бъдещето ни заедно „докато смъртта ни раздели“, откровено признава режисьорът.

 

Луиза Григорова в „Търси се“

 

Тази изненада ще бъде най-голяма за самата Луиза, защото любимият й никога досега не се е показвал и публично не е говорил за техните отношения. „Аз съм едно много щастливо и лудо влюбено момиче“, с огромна радост ще признае актрисата. През какви проблеми е минала връзката им и с колко много търпение са постигнали хармонията, в която живеят – Луиза ще разкаже единствено пред Меги и Нели в „Търси се“ по bTV.

Интересна ще бъде срещата с майка й - Ивет Григорова и втория й баща Евгени, за когото тя е „дъщеря в пълния смисъл на думата“. Те ще признят, че Луиза изключително много се е променила през последните годините – станала е много по-мъдра, търпелива и улегнала. „В момента тя има всичко и това я прави по-спокойна и уверена“, казват Ивет и Евгени.

В „Търси се“ актрисата ще се срещне и с най-добрите си приятелки – младите актриси Весела Бабинова и Дария Симеонова. „Тя е най-добрият човек, който е готов на всичко за приятелите си. Изключително емоционална, финна и в същото време понякога много смешна“, разказват приятелките на Луиза. Какви интересни предизвикателства ще получи от най-близките си хора – зрителите ще научат тази неделя от 11:00 часа в „Търси се“ по bTV.

Още за Търси се

15:45
26.05.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели
20:00
30.05.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели
11:00
31.05.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Луиза Григорова в „Търси се“ (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg