Актуално В програмата

„Лудогорец” - Ливърпул” – 16 септември , 21:45 часа, пряко по bTV Action

Добави коментар

„Лудогорец” започва с гостуване на „Ливърпул” в Шампионска лига – 16 септември , 21:45 часа, пряко по bTV Action

„Лудогорец” започва с гостуване на „Ливърпул” в Шампионска лига – 16 септември , 21:45 часа, пряко по bTV Action

Европейската приказка за „Лудогорец” продължава с гостуване на „Ливърпул” , във вторник, 16 септември, на легендарния стадион „Анфийлд”.

Историческият първи мач на „орлите” в групите на УЕФА Шампионска лига ще бъде с начален час от 21:45 часа, предаван пряко в ефира на bTV Action, bTV Radio и онлайн на voyo.bg.

Студиото преди мача е с начален час 20:30, негов водещ ще бъде Крум Савов, а сред многобройните изненади за зрителите ще бъдат Стойчо Стоев, бивш треньор на Лудогорец, футболната звезда от близкото минало – Бончо Генчев, както и много лица, свързани с двата отбора.

След осемгодишно отсъствие, вицешампионът на Франция, „Монако” стартира с домакинство срещу бившия тим на Димитър Бербатов- Байер Леверкузен. Срещата  от груповата фаза ще бъде предавана пряко на 16 септември в ефира на RING.BG, с начален час 21:45 часа. Останалите двубои от първия ден на груповата фаза на Шампионска лига  между Реал Мадрид и Базел, както и Борусия Дортмунд и Арсенал ще бъдат предавани екслузивно на VOYO.BG от 21:45 часа.

В сряда, 17 септември,  каналите на bTV Media Group ще направят своите зрители свидетели и още няколко вълнуващи срещи от груповата фаза на УЕФА Шампионска лига. „Алианц Арена” приема срещата между немския гранд „Байерн Мюнхен” и английския шампион „Манчестър Сити”, а двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на bTV Action и bTV Radio. Студиото преди срещата между двата европейски тима ще бъде с начален час от 21:45 часа. Сблъсъкът между „Барселона” и „Апоел” ще се излъчи по RING.BG от 21:45 часа. Екслузивно на VOYO.BG, от 21:45 часа, ще бъдат предавани срещите „Челси”- „Шалке” и „Рома”- „ЦСКА Моска”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шампионска лига , Футбол , Лудогорец , Ливърпул

Титаничния сблъсък между „Барселона“ и „Байерн“ Мюнхен – в каналите на bTV Media

​3 и 4 кръг от турнирите на УЕФА – ексклузивно в каналите на bTV Media Group

Световното първенство по футбол 2022 в ТВ програмата

Евро 2020 в каналите на Нова и БНТ - ТВ програма

БНТ 1 излъчва ЦСКА - „Клуж“ и „Лудогорец“ - „Антверп“