Архив VIP Brother

Лудата нощ на Емануела и Христо се превръща в повод за тотално прегрупиране и скандали в Къщата

Добави коментар

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, ще видим отзвука от лудата нощ на Емануела и Христо. Двамата ще се събудят с бели петна, а разказите на останалите ще им помогнат да сглобят пъзела за спомените си.

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, ще видим отзвука от лудата нощ на Емануела и Христо. Двамата ще се събудят с бели петна, а разказите на останалите ще им помогнат да сглобят пъзела за спомените си. Именно тези разкази ще се превърнат и в пореден повод за прегрупиране на лагерите и скандали в Къщата. Снощи видяхме как Деси сподели, че е изключително разочарована от Ицо заради постъпката му, а днес именно тя ще се впусне да успокоява двамата главни герои за случилото се. Това няма да се хареса на „майката на Къщата” Ирина и двете ще влязат в остро противоречие, след което Деси ще се озове в противниковия лагер. Останалите също ще разкажат своите версии за вечерта на Ицо и Еми, а те ще бъдат изключително разнопосочни – от „пълна излагация” до „хитро изпълнение на Емануела”.

 

Добави описание


Съвсем скоро в ефира на Нова се завръща най-българското, най-родолюбивото и позитивно развлекателно предаване „Аз обичам България”. Така се казва и новата седмична мисия на Съквартирантите, а в първия ѝ кръг те ще се впуснат в щафетна игра, в която да покажат знанията си за именити българи. Разделени в два отбора, освен знания, ще трябва да проявят и изключителна бързина и ловкост, а кой ще победи в надпреварата и каква ще бъде неговата награда, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Добави описание


След последните номинации за сезона, вече знаем имената на сигурните финалисти във VIP Brother 2016. Това са Ирина, Миглена, Ути, Лили и Вальо. Съквартирантите, които събраха най-много негативни гласове: Емануела, Христо и Боби, както и неутралните Надя, Деси и Рени, са застрашени от изгонване, а кой от тях ще напусне на метри от финала и кой ще продължи състезанието в неговия решаващ етап, ще определят зрителите още в петък.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза