Актуално В програмата

„Ловци на храна”: С Chef Андре Токев отиваме в далечна Бразилия

Добави коментар

В сърцето на 18-милионния Сао Пауло журито на MasterChef ще изследва пъстрата култура, история и кулинарно разнообразие, заедно с добрия си приятел Chef Гуга Роша (Guga Rocha).
 
Chef Андре Токев изследва вкусовете на Бразилия в три поредни епизода на „Ловци на храна”– в неделя от 12:30 часа по bTV

В неделя от 12:30 часа Chef Андре Токев ще отведе феновете на „Ловци на храна” по bTV в далечна Бразилия. В сърцето на 18-милионния Сао Пауло журито на MasterChef ще изследва пъстрата култура, история и кулинарно разнообразие, заедно с добрия си приятел Chef Гуга Роша (Guga Rocha).

Първа стъпка на двамата кулинари ще бъде най-старият пазар в динамичния финансов и търговски център. Красивата сграда, която е била централният пазар на Сао Пауло от десетилетия, събира под покрива си стоки от цял свят. Етническото разнообразие в страната и плодородието на Амазонка поставят основите на истинка хранителна революция.

С Chef Андре Токев отиваме в далечна Бразилия

Chef Токев ще опита екзотични плодове като жълта питая, пиня, купуасу, лилав пъпеш, сладка маракуя, гренадин и плод, който съчетава вкусовете на киви и банан.

Той ще се наслади на лупин, сладко чили и бразилското мезе за бира.

Chef Гуга Роша ще покаже на зрителите на „Ловци на храна” типичното сирене катупири и канастра от Минас Жерайс.

С Chef Андре Токев отиваме в далечна Бразилия

Кулинарите ще се насладят на богатото разнообразие от ядки и риби, италианския и португалския принос в кулинарната култура на Бразилия. След любопитната разходка Chef Токев и Chef Роша ще приготвят традиционната мокека на барбекю, за да докажат твърдението си, че трябва да градим кулинарната си култура върху традициите и да помним историята си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър