Архив VIP Brother

Лорд Евгени Минчев напусна къщата на Vip Brother

1 коментар

Най-яркият образ напусна Къщата на VIP Brother по силата на зрителския вот.

Най-яркият образ напусна Къщата на VIP Brother по силата на зрителския вот. В безпрецедентен live снощи Евгени Минчев напусна шоуто, Тачо се завърна, а Людмила, майката на Албена Вулева, получи покана от продуцентите да се присъедини към звездните съквартиранти. Емоциите, както е обичайно за VIP Brother, се движеха между двата полюса, между сълзите и смеха.

Людмила, майката на Албена Вулева

Кучкова проля сълзи заради напускането на Лорда, всички се радваха заради завръщането на Тачо, а Зорница, Албена и Наско Месечков сякаш бяха заляти с ледена вода. Те дори не поздравиха новия стар съквартирант. Линдарева ще реши, че това е поредната провокация към нея и тази вечер тя ще се зарече пред зрителите да не пие алкохол.

Как Жени прие пръстена

Как Жени прие пръстена, който съпругът ѝ подари – не пропускайте VIP Brother „Образцов дом“ тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия. Бижуто, което ще краси ръката на шестата по красота в света, има 17-каратов диамант и 14 карата рубини. Дизайнът е по идея на Тачо, за да напомня спонтанното му предложение за брак, което той е направил с капачка от бира.

Тачо

След игрите на филми и асоциации съквартирантите си намериха друго забавление, характерно за ученическите лагери по времето на соца. По инициатива на Кали, Жени, Ива, Наско, Албена и Зорница екип от пакостници започна да прави мамби на спящите.

Тази вечер зрителите ще видят как Wosh MC се сдоби с лакирани нокти, грим и татуировка, която гласи „Wosh + Й.Х.“ (Йорданка Христова).

С цветен маникюр се събудиха и Тити Папазов и Влади Въргала.

Четките за зъби на всички съквартиранти ще бъдат натрити с чесън за свеж дъх и против кариеси.

Вратата на Политбюро ще бъде намазана с паста за зъби. В повечето случаи шегите на пакостниците ще се приемат с чувство на хумор и усмивки, но ще има и остри реакции от страна на Елена Кучкова, Тити и Камелия Воче.

Влади Въргала ще приеме играта като предизвикателство и зрителите ще видят какви номера ще измисли той, за да си върне на Жени.

В Къщата се оформят два силно изявени лагера. В сърцето на единия са Зорница и Албена, а на другия - Кали и Ива. Ябълките на раздора са мързела и чистотата. Жените в Къщата ще си развържат езиците и на сексуална тема. Кучкова и Жени често говорят за секс, за взаимоотношенията в една връзка, за изневяра. Wosh MC за пореден път ще покаже своята романтична и идеалистична страна и ще откаже да повярва, че перфектна връзка не съществува.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза