Актуално Какво ще се случи...

„Лив и Мади“ - двойна порция смях стартира по Disney Channel

Добави коментар

„Лив и Мади“ е новият семеен комедиен сериал, който ще ви разсмива от 25 януари по Disney Channel

„Лив и Мади“ е новият семеен комедиен сериал,  който ще ви разсмива от 25 януари по Disney Channel

Стартира двойна порция смях за почитателите на ситкомите по Дисни Ченъл. От 25 януари телевизионният канал представя новата поредица „Лив и Мади“.

Две близначки от две различни планети! Комедийният сериал разказва за премеждията и трудното общуване на две сестри, породено от огромните им различия.

В продукцията участва новата звезда на Дисни - Дов Камерън. Въпреки крехката си възраст, 17 - годишната тийнейджърка изпълнява блестящо двойната роля на близначките.

Лив и Мади

Дов се превъплъщава в персонажа на Лив Руни, холивудска звезда, която се завръща у дома в Уисконсин след 4-годишно участие в хитово ТВ шоу. Едновременно тя влиза в образа и на другата близначка - Мади Руни, местна  баскетболна знаменитост, с коренно различни интереси от тези на сестра си Лив. 

Лив и Мади

В сериала, част от семейните блокове на Дисни Ченъл, участват също Джоуи Браг и Тензинг Норгай, в ролите на братята Джоуи и Паркър Руни, Бенжамин Кинг - като бащата Пити Руни, и Кали Роча, като майката Карен Руни.

Лив и Мади

В премиерния епизод Мади е обявена за капитан на баскетболния отбор, точно в момента, когато директорката на училището съобщава, че вече няма средства за отбора. В опита си да промени решението й, Мади се обръща към момичетата от отбора за подкрепа, но те я изоставят. Твърдо решена да промени нещата и да върне баскетболния тим, Мади е принудена да помоли за помощ Лив, за да ѝ помогне да спечели уважението на отбора си отново. В същото време другата част от семейство Руни, братята Паркър и Джоуи, се опитват да намерят избягали тарантули, които Паркър донася от училище, преди майка им да разбере.

Дългоочакваната премиерата ще се излъчи на 25 януари, събота от 11:00 часа по Дисни Ченъл. Първото промо на сериала в България беше излъчено на 23 ноември миналата година, а предпремиерата  - на 7 декември.

Сериалът е създаден и продуциран от Джон Бек и Рон Харт, които са част компанията It's a Laugh Productions, за Дисни Ченъл.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лив и Мади