Актуално Други

Люси Дяковска предизвиква себе си в „Като две капки вода“

Добави коментар

Неизчерпаема енергия, концентрация в хореографията и сериозни вокални изпълнения ще бъдат основните приоритети за новия обявен участник в пети сезон на "Като две капки вода" – Люси Дяковска.

Неизчерпаема енергия, концентрация в хореографията и сериозни вокални изпълнения ще бъдат основните приоритети за новия обявен участник в пети сезон на "Като две капки вода"  – Люси Дяковска. Любимото шоу за преобразявания ще стартира в ефира на NOVA следващия понеделник, 27 февруари, от 20.00ч.   

 

„Участието ми в шоуто ще бъде състезание със самата мен. „Като две капки вода“ дава възможност на артистите да надскочат собствените си граници. Това е моментът да покажа на зрителите и на себе си какво съм научила за тези 40 години“, разказва певицата, която не спира да предизвиква себе си в различни сценични появи. Кариерата на Люси бележи сериозен старт на световната сцената с немската поп-група No Angels и продължава с емблематични мюзикъли като „Котките“ и Buddy, както и поредица от самостоятелни концерти.

 

Популярната изпълнителка, която беше част от журито в X Factor и специален гост в „Пееш или лъжеш“, загатва, че най-трудното в преобразяванията за уникалния формат ще бъде „да остави Люси“ и да жертва своята индивидуалност. „Много съм наблюдателна! Това ми помага изключително бързо да улавям характерните черти в други артисти“, издава тя, определяйки като по-трудна задача различният тембър и гласовата характеристика.
       

Не пропускайте старта на „Като две капки вода“ на 27 февруари, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“