Актуално В програмата

Люси Дяковска изправи на крака публиката като Лили Иванова в "Като две капки вода"

Добави коментар

Марта Вачкова изненада зрителите на NOVA с легендарната Леа Иванова

 С ударно начало и поредица от впечатляващи сценични появи премина третият лайв на "Като две капки вода" по NOVA. „Бритни Спиърс може да мечтае за твоите бедра и усмивка!“, беше оценката на Йорданка Христова за Миро, който откри шоуто с червен латексов костюм и повтори успешно сложната хореография на тийн идола.

 

Люси Дяковска изправи на крака публиката с една от емблематичните песни на Лили Иванова – „Камино“. „Покланям се пред Люси, която направи тази песен своя. Неслучайно е призната и обичана както в България, така и в Германия“, не скри възторга си Виктор Калев. „Прекарах една вълшебна седмица в изучаване на песента“, сподели певицата, която дари сумата за закупуване на импланти за жени, страдащи от рак на гърдата. 

 

Добави описание

 

По традиция на финала на шоуто на сцената се появи гостуваща звезда, която изненада зрителите със свое превъплъщение. Обичаната актрисата Марта Вачкова се яви в образа на легендарната Леa Иванова, изпълнявайки една от песните останали в българската музикална история – „Шу-шу“. 

 

Категоричното определение „най-сексапилно изпълнение“ получи Башар Рахал в ролята на кралицата на сексапила – Мадона. Като гост в публиката на шоуто Мария Илиева подкрепи футболната сензация на шоуто Ваня Джаферович, който изпълни сингъла „Нищо“ като истинска поп кралица в готическа атмосфера. След представянето на Далида Коцето Калки сподели с усмивка, че преди десетилетия баща му е поднасял цветя на голямата певица и се надява да не е разрушил детската му мечта.

 

Добави описание

 

Най-младият участник в шоуто Михаела Маринова, влезе в обувките на единствения мъжки образ за вечерта – Елвис Пресли, за да пренесе публиката в годините на рок енд рола и безгрижните момчета. Актрисата София Джамджиева и балетът на шоуто Funky Monkeys пресъздадоха един от хитовете на Кайли Миноуг, а ДесиСлава опита съблазнителния поглед и чувствени движения на R&B звездата Риана.


В края на вечерта Бутонът на късмета донесе нови музикални и сценични предизвикателства за звездите на шоуто. София Джамджиева ще оглави рок групата Jorney, a ДесиСлава ще вземе един от вечните хитове на Шер. Ваня Джаферович ще се включи в момчешката банда Backstreet Boys, а Миро ще усети „Болката отляво“ в обувките на вечния Васил Найденов. Коцето Калки ще се върне отново към мъжките образи с Gipsy Kings, докато Михаела Маринова ще се впуска във фънк звученето и доброто настроение на Бруно Марс. Башар Рахал ще донесе романтика на сцената с образа на Joe Cocker, а победителят за вечерта – Люси Дяковска, ще се изправи пред имитацията на специфичния глас на Аксел Роуз.

 

Добави описание

 

Как ще се справят звездите в уникалното шоу за преобразявания с новите имитации? Какви са предимствата и трудностите в предстоящите образи? – предстои да разберете в следващия лайв, в понеделник вечер от 20.00 ч.  само по NOVA. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“