В програмата

Любовният сезон на VIP Brother 2017 стартира тази вечер от 20:00 часа на живо по NOVA

0/5

Любовният сезон на VIP Brother 2017 стартира тази вечер от 20:00 часа на живо по NOVA

Тази вечер е бляскавият старт на най-любовния VIP сезон на Big Brother. Докато бъдещите Съквартиранти са в изолация в столичен хотел и с трепет очакват да прекрачат прага на най-известната Къща, зрителите на NOVA вече имаха възможността да я разгледат.

 

Добави описание

 

Водещата на шоуто Алекс Сърчаджиева направи пълна обиколка на Къщата тази сутрин в „Здравей, България“. Тази година „любовното гнездо“ на звездите е значително по-голямо и с много нови помещения. Алекс ни показа разширения двор, в който се помещава специален апартамент за двама от Съквартирантите, както и джакузито, което е напълно нов елемент за VIP Къщата.

 

Добави описание

 

Един от първите обявени участници Дани Петканов ни показа как се подготвя за приключението, наречено VIP Brother. Камера на новините го посети в хотелската стая и надникна в багажа му, а той призна, че няма представа какво има в него, защото е бил приготвен от майка му.

 

Останалите имена, които Big Brother изненадващо издаде само преди няколко дни, са на певицата Сашка Васева, хип-хоп изпълнителят от група „Стандау“ Тото, диетоложката на звездите Енджи Касабие и талантливата дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз. Кои са останалите Съквартиранти, ще разберем още тази вечер.

 

Добави описание

 

Само след няколко часа дългоочакваният любовен сезон ще стартира, а прекрасната нова Къща ще се напълни с цяло съзвездие от знаменитости.

 

Дали Big Brother ще ги изненада още първата вечер, предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа на живо по NOVA.
 

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg