Архив VIP Brother

Любовницата на Тачо влезе във ”VIP Brother”

Добави коментар

”VIP Brother” събра Жени, Тачо и Зорница под едни покрив

”VIP Brother” събра Жени, Тачо и Зорница под едни покрив

Два сигурни преки сблъсъка очакват участниците и зрителите на Нова тази вечер от 20:00 часа, когато Камелия Воче и Евгени Минчев ще си кажат очи в очи каквото имат, а Жени ще се изправи срещу най-големия ѝ кошмар - Зорница Линдарева. „Висш пилотаж в рилити форматите”, както самият Маги Халваджиян го определи.

Зорница Ландарева е последният 18-ти участник, който прекрачи прага на Образцовия дом, за да разбуни духовете. Във визитката си тя заяви, че не влиза в предаването, за да търси известност, защото не иска да бъде по-известна. Младата дама бе категорична, че ситуацията между нея, Тачо и Жени е класически любовен триъгълник, но тя не влиза в Къщата да доказва нещо на някого, а само защото винаги е искала да участва във формата.

Зорница Ландарева

Сподели, че няма лоши чувства към Тачо, но не може да каже същото за Евгения. Най-шокиращ за зрителите и съквартирантите обаче беше фактът, че Зори още носи татуировка с името на Тачо. Докато гледаха визитката съквартирантите от Резиденцията се зарекоха да не я посрещат, а Биг Брадър в последния момент реши да я изпрати в трудово възпитателното общежитие. Ландарева е наричана най-известната любовница в България, а VIP Brother 2014 е първото място, което ще събере трите страни на триъгълника на едно място тази вечер на живо от 20:00 часа.

Влади Въргала

Влади Въргала и Wosh MC са другите двама участници, които се присъединиха към Образцовия дом снощи. Влади заяви, че влиза, за да пребори егото си и е категоричен, че всички в Къщата ще го обикнат.

Wosh MC

Стефан пък е сигурен, че „в Къщата има място за идиот” като него и се зарече да го намери. Единственото нещо което ще липсва на младия рапър са „билки от всякакъв тип – всичко, което може да се изсуши и изпуши”.

Тази вечер най-после ще наблюдаваме сливането на двата лагера на живо в ефира на Нова. Преди това да се случи ще видим каква мисия възложи Биг Брадър на съквартирантите, които тънат в лукс и разкош. В мисията СИВ (Съвет за икономическа взаимопомощ) те трябва да помогнат на живущите отвъд Желязната завеса и да ги снабдят с хранителни продукти. За целта трябва да преминат по хлъзгаво трасе, завързани с ластик, да достигнат маса, на която са наредени всякакви плодове, зеленчуци, торти и други хранителни продукти, от които се нуждаят в ТВО-то. Всичко, което успеят да вземат, трябва да пренесат обратно до пазарска количка, която великодушният VIP Brother ще достави на съквартирантите в нужда.

Снощи VIP Brother успя да изправи на нокти зрителите, съквартирантите, дори екипа на предаването с решения, които взима абсолютно на живо в ефира на Нова телевизия. Водещите остават без сценарий, коментаторите от Домсъвета губят дар слово, а участниците са шокирани от обратите и ситуациите в Къщата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза