Актуално В програмата

Любовни искри в Big Brother: Most Wanted

Добави коментар

Съквартирантите се номинират на живо очи в очи

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted live от 21:00 часа по NOVA ще станем свидетели на любовни искри в Къщата. Зорница ще бъде все по-привлечена от един от мъжете, Людмила ще разкрие фалшивия героизъм на Динко и всичко това преди номинациите на живо очи в очи.

 

Добави описание

 

Най-известната Къща в България винаги е приютявала под покрива си цветни и емоционални герои, а отношенията между тях винаги са били полюсни – от жестоки скандали и противоречия до силна любов. Тази вечер ще видим как изкусителната Зорница ще намери обект на своите страсти и, въпреки че винаги се радва на вниманието на мъжете, тя ще се концентрира върху един определен. Верните ѝ приятелки Светлана и Людмила ще я окуражат, а каква ще бъде реакцията на ответната страна, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

Освен с любовните трепети на Зорница, Людмила ще се занимава и с друга своя лична задача – да разкрие пред всички фалшивия героизъм на Динко. Захажаева не скри възмущението си от Господин, когато той се опита да помогне на Луна в намирането на цигари, а днес тя отново ще потърси сметка за действията му. Волно или не, Динко ще намеси трети Съквартирант, за да оправдае постъпката си, но истината бързо ще излезе наяве и в основния лагер ще избухне истинска бомба. Готов ли е Вълев за война с безмилостен и аналитичен противник като Людмила, ще разберем още тази вечер.

 

Добави описание

 

Всички нови емоции в Къщата ще се случат точно преди номинациите на живо очи в очи. Всеки от Съквартирантите ще се изправи пред останалите и ще посочи тези, с които не иска да продължи да съжителства в никакъв случай. Кои ще бъдат номинирани за изгонване и ще окажат ли влияния последните разцепления в основния лагер, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала