Актуално В програмата

Любов, предателство и страх в премиерния сериал „Всичко може да се случи“

3 коментара

Италианска сага започва на 1 януари и ще се излъчва всеки делничен ден от 17:00 ч. по bTV Lady

Премиерният за България сериал „Всичко може да се случи“ започва на 1 януари и ще се излъчва всеки делничен ден от 17:00 ч. по bTV Lady. Това е едно от шест нови заглавия, с които през януари романтичният канал в семейството на bTV Media Group отбелязва своя шести рожден ден.

 

Добави описание

 

Италианската адаптация на американската поредица Parenthood (Бащинство) пресъздава живота на многобройната фамилия Фераро, която живее близо до малкото градче Фиумичино.

 

Добави описание

 

Еторе е глава на семейството, а Ема – съпругата му. Двамата имат четири деца, които са напълно различни един от друг. Това са Алесандро, Сара, Джулия и Карло. Сюжетът се върти около целия клан Фераро – бащи, майки, деца, баби и дядовци, тийнейджъри. И макар да са много различни, Фераро са привързани един към друг, а в къщата им се случва всичко – любов, предателство, изненада, страх...

 

Добави описание


За героите

 

Еторе Фераро (Джорджо Коланджели) е патриархът в семейството. Той е щастлив човек, който живее, без да има особени грижи.

 

Добави описание

 

Ема Фераро (Лучия Малиета) е съпруга на Еторе и майка на четирите им деца. Тя е търпелива жена, която цял живот търпи лудориите на съпруга си Еторе. Обича тениса и се запознава с мъж, с когото има кратък флирт.

 

Алесандро Фераро (Пиетро Сермонти) е първородният син на Еторе и Ема. Той е баща на Федерика и Макс, 43-годишен е и е женен за Кристина. Директор продажби е. Алесандро е много ревнив и свръхпокровителствен към Федерика.

 

Добави описание

 

Кристина (Камила Филипи) е съпругата на Алесандро. Завършила е архитектура, но е предпочела да се посвети на семейството си.

 

Сара Фераро (Мая Санса) е дъщеря на Еторе и Ема и майка на Амбра и Денис. Тя рано напуска семейството си, прекъсва и образованието си. Приятелят ѝ Елия я оставя, затова тя се връща при родителите си с двете си деца.

 

Джулия Фераро (Ана Катерина Морариу) е третото дете на Еторе и Ема.Тя е майка на Матилде. Успешен адвокат е и е омъжена за Лука, който е безработен.

 

Добави описание

 

Лука (Фабио Гидони) не е амбициозен, за разлика от съпругата си Джулия. Обича градинарството и превръща хобито си в професия.

 

Карло Фераро (Алесандро Тибери) е най-малкият син на Еторе и Ема. Той е класическият разглезен мъж, който открива, че от 5 години има син, роден от флирта му с Февен.

 

Добави описание

 

Февен (Естер Елиша) е майка на Робел. В продължение на пет години тя е крила от Карло, че двамата имат син. Но накрая решава да запознае Робел с баща му.

 

Добави описание

 

С близо 30 процента се е увеличил делът на тв канала сред аудиторията 4+ в най-гледаното време за периода януари-декември 2017 г. в сравнение със същия период на миналата година, според данните на ГАРБ. Делът на bTV Lady само през ноември 2017 г. се е увеличил с 59 процента за целия ден и с 173 процента в най-гледаното време, в сравнение с ноември 2016 г.


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Всичко може да се случи