В програмата

Любомира Башева: "Самочувствието на доктор Чилингирова е нейната предпазна маска"

0/5

Любомира Башева: "Самочувствието на доктор Чилингирова е нейната предпазна маска"

„Когато получих покана за ролята в „Откраднат живот“, се замислих доколко успешно ще се справя с образа на 28-годишната доктор Чилингирова. В началото на снимките медицинската терминология толкова ме притесняваше, че се налагаше звукарите да местят микрофона, за да не се чува силното сърцебиене“, разкри младата актриса Любомира Башева пред камерата на "Събуди се".

 

„В началото Нора слагаше маска – самочувствието й е предпазна мярка, за да не могат хората да я наранят. За историята с доктор Тасев бих отговорила по следния начин – на Нора наистина й се иска да се случи нещо между двамата, а дали това ще стане, предстои да разберем. Коментирайки връзката на доктор Чилингирова и доктор Ковачев, актрисата споделя, че и двамата не биха могли да живеят с неизказани думи, така че зрителите ще проследят развитието и на тази история. „Кръвната връзка“, която ще промени героияната й ще бъде именно преоткриването с доктор Кръстева.

 

Недоразумения и предизвикателства ще събират и разделят лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази седмица от 20:00ч. по NOVA. Алекс и Калин ще се сблъскат с първите трудности в грижите за Евгения. В опитите си да предотвратят изненадващи ситуации, те ще се обърнат за помощ към доктор Стаменова и „Св. Анастасия“. Доктор Хинова и доктор Мазов отново ще бъдат ловко изиграни от професор Гочева, която ще се опита да осуети изява на Лора. Междувременно доктор Огнянова и доктор Ковачев ще прекрачат границата на приятелството, а съмнението отново ще се настани между двамата.

 

Ще потърси ли доктор Чилингирова път към сърцето на доктор Тасев? Как ще се развията отношенията между двойките в спешното отделение? – зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.

 

Не пропускайте „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.
 

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg