В програмата

Любомир Нейков в „Маскирания певец“

0/5

Любомир Нейков
Любомир Нейков © NOVA

 

Тази събота (17 октомври 2020) в „Маскираният певец“ от 20:00 по NOVA към звездните детективи на шоуто ще се присъедини обичаният комедиен актьор Любомир Нейков, който ще заеме място до AZIS, Aлекс Раева и Владо Пенев. Миналата седмица панелът постигна голям успех, като успя да познае кой стои зад двете паднали маски в предаването. Дали Любо Нейков ще помогне на следователите да поставят нов своеобразен рекорд?

Тази седмица зрителите на NOVA ще имат възможността отново да се насладят на изпълненията на не една, а две любими маски от предходния сезон на шоуто.

 

Гарванът

 

Гарванът и Кукерът ще излязат отново в светлината на прожекторите, но под грандиозните и впечатляващи костюми ще бъдат скрити нови тайнствени звезди, които панелът и феновете на предаването ще опитат да разкрият.

 

Кукерът

 

Двете маски ще бъдат свалени веднага след изпълненията им и така тази седмица в най-мистериозното шоу в ефира ще бъдат разобличени цели три образа. 

 

Златният и Булката,

 

Феновете на предаването ще наблюдават и две битки в предстоящото издание. В дуел ще се изправят Златният и Булката, а в титанична тройна битка ще влязат други три любими маски – Плашилото, Баба Яга и Светлината.

 

Плашилото, Баба Яга и Светлината.

 

За първи път този сезон панелът ще се възползва и от нови улики – знакови предмети, свързани с образите. Какви ще бъдат те, ще успеят ли да помогнат на детективите или ще ги объркат още повече?

Кои песни са избрали участниците? Кой ще победи и кой ще бъде разкрит и ще приключи участието си в шоуто, ще стане ясно в събота вечер в „Маскираният певец“ от 20:00 часа по NOVA.
 

Още за Любо Нейков, Маскираният певец

20:00
24.10.2020
Маскираният певец (премиера) - музикално шоу, сезон 2

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg