Актуално В програмата

Любомир Нейков в „Маскирания певец“

Добави коментар

Две гост-маски излизат на сцената на „Маскирания певец“

 

Тази събота (17 октомври 2020) в „Маскираният певец“ от 20:00 по NOVA към звездните детективи на шоуто ще се присъедини обичаният комедиен актьор Любомир Нейков, който ще заеме място до AZIS, Aлекс Раева и Владо Пенев. Миналата седмица панелът постигна голям успех, като успя да познае кой стои зад двете паднали маски в предаването. Дали Любо Нейков ще помогне на следователите да поставят нов своеобразен рекорд?

Тази седмица зрителите на NOVA ще имат възможността отново да се насладят на изпълненията на не една, а две любими маски от предходния сезон на шоуто.

 

Гарванът

 

Гарванът и Кукерът ще излязат отново в светлината на прожекторите, но под грандиозните и впечатляващи костюми ще бъдат скрити нови тайнствени звезди, които панелът и феновете на предаването ще опитат да разкрият.

 

Кукерът

 

Двете маски ще бъдат свалени веднага след изпълненията им и така тази седмица в най-мистериозното шоу в ефира ще бъдат разобличени цели три образа. 

 

Златният и Булката,

 

Феновете на предаването ще наблюдават и две битки в предстоящото издание. В дуел ще се изправят Златният и Булката, а в титанична тройна битка ще влязат други три любими маски – Плашилото, Баба Яга и Светлината.

 

Плашилото, Баба Яга и Светлината.

 

За първи път този сезон панелът ще се възползва и от нови улики – знакови предмети, свързани с образите. Какви ще бъдат те, ще успеят ли да помогнат на детективите или ще ги объркат още повече?

Кои песни са избрали участниците? Кой ще победи и кой ще бъде разкрит и ще приключи участието си в шоуто, ще стане ясно в събота вечер в „Маскираният певец“ от 20:00 часа по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец , Любо Нейков

Виктория Георгиева е големият победител в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна единадесетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна десетата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“