Актуално В програмата

Любимката на публиката Софи Маринова покорява сцената на „Като две капки вода“

Добави коментар

Софи Маринова е първият обявен участник от звездния каст в шести сезон на единственото по рода си шоу „Като две капки вода"

Софи Маринова е първият обявен участник от звездния каст в шести сезон на единственото по рода си шоу „Като две капки вода“, което стартира на 26 февруари от 20:00 ч. по NOVA. 

 

Една от най-известните дами в историята на поп-фолк музиката ще се изправя пред Бутона на късмета в продължение на 13 лайфа, за да влезе в обувките на едни от най-популярните световни изпълнители.

 

„Шоуто е голямо предизвикателство за мен. Интересно ми е как ще звуча на английски – със сигурност ще ми се падат и такива парчета. Всички знаят уменията ми в балканските песни, но на този език не пея“, споделя Софи, която вярва, че ще се чувства чудесно в компанията на останалите артисти в шоуто, превърнало се в култ в телевизионния ефир.


Софи Маринова има над 150 издадени песни и поредица успешни сингли и албуми. През 2012 г. тя се класира на полуфинала на Евровизия, когато едва една точка не достига, за да бъде включена и сред финалистите. През 2014 г. получава сръбската награда „Белгардски победник“, която я отличава като емблематичен изпълнител на Балканите.

 

Добави описание

 

„Софи ще трябва да моделира най-специфичното – своя глас. Със сигурност ще ѝ се налага да наподобява мъжки гласове, както и дами с доста по-различно звучене“, коментира екипът на шоуто.


Не пропускайте старта на шести сезон на уникалното шоу за преобразявания, което ни показва най-любимите ни звезди в неподозирана светлина - на 26 февруари от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“