Други

Легендите не се пенсионират, те остават в играта

0/5

Легендите не се пенсионират, те остават в играта

Истински отбор по американски футбол, заедно с мажоретките, откри скрийнинга и изгледа с удоволствие първия епизод на новия сериал на HBO „Играчи“ | Ballers

Сериалът е за парите и живота на американските футболни звезди, а в главната роля е бившият играч на Miami Hurricanes Дуейн Джонсън, станал известен и като „СКАЛАТА“.

Мечките

"Скалата" е добър на терена, но след края на кариерата си показва и завидни мениджърски умения. А и като актьор се справя по впечатляващ начин", каза управителят на HBO България Димитър Нойков.

Мечките

„Американският футбол е не само спорт, той е религия в Америка. Говори се дори, че той е започнал битката между Изтока и Запада. Донякъде  произлиза от ръгбито, но има една основна разлика между американския футбол и ръгбито - тя е, че ние сме хората с екипировка.” – каза в началото Александър Щерионов, от „Софийските мечки“ 

Аматьорският отбор е съставен от ентусиасти, които иначе са адвокати, лекари, бивши ръгбисти, които си плащат членски внос, за да играят любимия си спорт. „Мечките“ дойдоха в пълно бойно снаряжение – каски, падове, обувки – и впечатлиха присъстващите спортни и кино журналисти.

Мечките

Екипировката в никакъв случай не я слагаме, за да се предпазим от контузии. Много е важно да си подготвен физически при нас - ако не си, и екипировката не може да ти помогне,“ допълни Щерионов от „Софийските мечки“. 

Дуейн Джонсън-Скалата пък е първият и единствен избор за главната роля в „Играчи“ | Ballers на НВО и докато той не приема, проектът не стартира.

Сериалът е създаден и продуциран от Стивън Левинстън, който стои и зад сериали на HBO като „Антураж“, „Престъпна империя“ и „In Treatment“ (всички налични в HBO GO, като сезон 1 на „Антураж“ е безплатен за гледане този месец) и е продуциран от него и от Марк Уолбърг, заедно с Дуейн Джонсън-Скалата – с Уолбърг двамата работят заедно за втори път.

Още за Дуейн Джонсън, Играчи

18:45
11.08.2020
Доносник - екшън, драма, трилър (САЩ, ОАЕ, Великобритания, 2013), режисьор Рик Роман Уо, в ролите: Дуейн Джонсън, Сюзан Сарандън, Джон Бърнтол, Бари Пепър, Майкъл Кенет Уилямс и др.
22:00
12.08.2020
Бандата на Екшън: Дуум - фантастика, хорър (Великобритания, Чехия, Германия, САЩ, 2005), режисьор Анджей Бартковяк, в ролите: Карл Ърбън, Розамунд Пайк, Дуейн Джонсън, Деобиа Опарей, Ричард Брейк, Декстър Флечър и др.
04:15
14.08.2020
Безпощадно, екшън - крими - трилър, САЩ, 2010 реж. Джордж Тилман Джуниър, с Дуейн Джонсън, Били Боб Торнтън, Оливър Джаксън-Коен, Карла Гуджино, Муун Блъдгууд, Маги Грейс, (15)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg