Други

Лана Кондор ще участва в романтичната комедия “Moonshot” на HBO Max

0/5

Лана Кондор ще участва в романтичната комедия “Moonshot” на HBO Max

Лана Кондор, звездата на поредицата „До всички момчета, които съм обичала”, се отправя към HBO Max за още една романтична комедия, но този път с научнофантастичен обрат.


Актрисата ще участва в “Moonshot” който е в разработка от HBO Max и продуцента Грег Берланти.

 

Добави описание


Кондор е най-добре позната с ролята си на Лара Джийн в поредицата „До всички момчета, които съм обичала” на Нетфликс. Следващия проект на актрисата е именно третият филм от поредицата „С обич, завинаги, Лара Джийн“. Кондор е участвала и в “Алита: Боен ангел” и “Х-Мен: Апокалипсис”.


Според The Hollywood Reporter новият филм се развива в бъдещето, където Марс е тераформиран и колонизиран от най-доброто, което човечеството може да предложи. Двама много различни студенти трябва да обединят сили и за да се промъкват на борда на космическа совалка до червената планета, за да бъдат се съберат със своите романтични партньори.

 

Добави описание


Кондор ще играе ролята на фокусираната и сдържана студентка Софи. Тя винаги има план - или поне, имаше преди гаджето й Калвин да се премести на Марс и тя да реши да тръгне след него.


Крис Винтербауер ще режисира проекта, а Макс Таксе е готов да напише сценария.


“Moonshot” ще бъде един от четирите филма, които Berlanti Productions ще направи за HBO Max, като първият от тях е UnPregnant. Берланти също се очаква да продуцира и адаптацията на “The Gentleman's Guide to Vice and Virtue” за стримийнг услугата.

Още за HBO MAX, Стрийминг

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg