Актуално В програмата

Култовото предаване „Сладко отмъщение“ за завръща в ефира на NOVA

Добави коментар

След повече от десетилетие отсъствие, в телевизионния ефир се завръща едно от най-забавните и популярни предавания – скритата камера „Сладко отмъщение“.

След повече от десетилетие отсъствие, в телевизионния ефир се завръща едно от най-забавните и популярни предавания – скритата камера „Сладко отмъщение“. Риалити предаването стартира по NOVA от 5 март (четвъртък) в 22.00 ч. с богат арсенал от шеговити номера и впечатляващ списък с „жертви“ сред известните личности у нас.


„Сладко отмъщение“ отново ще провокира родните звезди да изиграят главната роля във истински филмов сюжет, без дори да подозират какво се случва. Предаването ще предложи заплетени сюжети, които ще предизвикат силни емоции, поръчани от близките на жертвата. Награда отново ще има – статуетка „Златен шаран“, този път дело на художника Стефан Петров.


Предаването е емблематично за „Глобал Груп“ като първата продукция за компанията с премиера в национален ефир през 2000 г. Създадено е по идея на Магърдич Халваджиян и Влади Априлов, който освен автор е и негово лице в три от петте излъчени сезона.


„Сладко отмъщение“ се превърна в тотален хит по онова време, когато беше много модерно да се правят скрити камери. Тогава направихме заедно 3 сезона и 130 скрити камери. Идеята да го възродим е на Маги, а аз просто не можах да му откажа! Това е най-успешната скрита камера правена някога у нас“, споделя Влади Априлов, които освен, че е режисьор и главен сценарист на новите епизоди, отново ще бъде водещ на предаването. Сценаристи на неочакваните забавни сюжети са още Иван Ангелов и Борис Борисов.


Не пропускайте да разберете кои ще са първите звездни герои в „Сладко отмъщение“ и какво ще им се наложи да преживеят от 5 март, 22.00 ч., в ефира NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сладко отмъщение

„Сладко отмъщение“ за Светослав Аргиров

„Сладко отмъщение“ за Лъчо от Скандау и Стефан Илчев

„Сладко отмъщение“ за певицата Ивана