Актуално В програмата

Култов “Специален отряд” превзема ефира с премиера по NOVA

Добави коментар

Не пропускайте старта на един от най-успешните американски сериали за 2018 година на 8 август, сряда, от 22.30 ч.

Горещо лято с много напрегнати обрати, политически машинации, разследвания и екшън предстои в ефира с премиерата на завладяващия криминален сериал “Специален отряд”. Само няколко месеца след излъчването ѝ в САЩ една от най-успешните американски поредици за 2018 година ще направи своя телевизионен дебют в България на 8 август, сряда, от 22.30 ч. по NOVA.

 

Добави описание


“Специален отряд” е базиран на едноименния култов сериал от 70те и кино версията му от 2003 година, които са сред любимите заглавия на няколко поколения зрители и почитатели на екшън-трилъра. Поредицата обаче не е обикновен римейк, а напълно нова история, зад създаването на която стоят някои от най-известните имена в криминалния жанр на съвременните телевизия и кино – създателят на смразяващия сериен трилър “Щитът” Шон Райън, продуцентът на полицейската драма “Саутленд” Арън Рахсан Томас и режисьорът на популярната кино поредица “Бързи и яростни” Джъстин Лин.

 

“Първоначално мислехме да създадем обикновена криминална драма, но продуцентите от CBS ни казаха, че търсят нещо различно и да не се чувстваме ограничени при написването на сценария. Тогава се запитах “Каква е най-добрата история, която мога да разкажа за главния герой Хондо?” и създадохме този сериал, който гледате в момента”, разкрива Шон Райън в интервю за кино списанието “Уоч!”.


Резултатът е завладяващ екшън-трилър, защото Райън прави това, което умее най-добре – поставя героят си пред трудни избори, чиято цена трябва да плати. “Специален отряд”  проследява живота на лейтенанта от специалните части Даниел "Хондо" Харелсън, разкъсван между лоялността си към хората от престъпния квартал, където е отраснал и дълга към колегите си, след като е натоварен със задачата да ръководи висококвалифициран отряд – последната спирка в битката с организираната престъпност и бандите в гетата на Лос Анджелис.

 

Добави описание


“Специален отряд” пренася на екрана истинския живот и реални истории, променяйки начинa, по който са правени телевизионни сериали досега", споделя звездата на поредицата Шемар Мур в свой пост в Twitter.


Световноизвестният актьор спечели сърцата на зрителите с изпълнението си в друга култова криминална поредица – “Криминални намерения”, но в “Специален отряд”  разгръща още повече своя талант и показва непознатото си досега лице. Освен Мур, за завладяващо реалистичната атмосфера на сериала допринася не само режисурата на Джъстин Лин, но и актьорската игра на Стефани Сигман, позната на зрителите от хитовия сериал за Пабло Ескобар “Наркос” и Кени Джонсън, който е сред звездите в “Щитът”. Между героите на тримата актьори се оформя невероятна плетеница от взривоопасни отношения с неясен край на фона на престъпната действителност и контрасти в Калифорния.


Не пропускайте да се потопите в подземния свят на Лос Анджелис с премиерния за българския ефир криминален сериал “Специален отряд” от 8 август, всеки делничен ден, от 22.30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Специален отряд

Горещи вечери с премиерните сезони на „Специален отряд“ и „Магнум“ по NOVA

Шемар Мур за петия сезон на „Специален отряд“ от 29 март по AXN

Интервю с Шемар Мур

В програмата: