Актуално В програмата

Кулинарни страсти със Сашка Васева, Денди, Константина Живова, Гери Турийска и Дий в "Черешката на тортата"

Добави коментар

"Предай нататък" е кулинарното предизвикателство – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Петзвездна кулинария и изискани ястия, колоритни участници и много смях в кухнята предстоят в "Черешката на тортата" следващата седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. В битка за титлата "Най-добър домакин" се впускат Константина Живова, Сашка Васева, Денди, Гери Турийска и Дий (Радомир Юнаков), като към звездните домакини шеф Манчев отправя предизвикателство, наречено "Предай нататък".


Кулинарният маратон в понеделник открива със стилна вечеря тв водещата и модел Константина Живова. Домакинята, която отдавна мечтае за приключението "Черешката на тортата", признава и доказва, че кухнята е любимото ѝ място. Как Константина ще изпълни възложената от Манчев мисия една от рецептите да включва точени кори за баница, зрителите ще видят в понеделник.

 

Добави описание


Във вторник във вихъра на кулинарните събития се впуска емблематичната певица Сашка Васева, която предлага пикантна вечеря и незабравими музикални истории. Домакинята посреща гостите си сърдечно с песен и с питка по бабина рецепта, а акцент в менюто е пъстър селски гювеч със завидно количество подправки. 

 

Добави описание

 

Аристократична е атмосферата в сряда, когато артистичният властелин на кухнята Денди поднася блюда като фоа гра и стек с аспержи. И въпреки че за изисканата вечер той говори на немски и готви по френски, тонът почти преминава границата на добрите обноски.

 

Добави описание

С поетични и музикални нюанси Гери Турийска балансира кулинарните настроения в четвъртък, когато е време за импровизации в кухнята. На гостите си и широката публика тя представя последните си произведения – богато овкусени с див чесен разядки, домашен хляб с лимец, вкусно телешко месо със зеленчуци и кекс с бабиното сладко от горски плодове.

 

Добави описание

 

Кулинарния финал в петък бележи рап звездата Дий (Радомир Юнаков), който приготвя бърза италианска вечеря – рапърски брускети, два вида паста и ягодово сорбе. Дий готви като за последно и гостите вечерят като за последно, но каква е кулминацията в четвъртата кулинарна седмица?


Какви вълнения предстоят за звездните домакини и кой ще спечели титлата "Най-добър домакин" в кулинарното шоу? Не пропускайте "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ с нова доза сексапил и рокендрол

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

„Черешката на тортата“ внася празнично настроение в телевизионния ефир